tirsdag den 11. oktober 2011

Den tavse stilhed

Det er næsten en uge siden mit sidste blog indlæg, det er godt nok for dårligt og forstår slet ikke hvor tiden er blevet af? Væk var den i hvert fald.
Aarsagen? Tjah.. Godt spørgsmål. Dårligt humør, lidt for mange praktiske opgaver, dumme møder, dumme telefonsamtaler, dejlige besøg, kvalitetstid med pigebarnet, intet overskud eller energi, alt for meget sofahygge under dynen med dårligt tv, skoleprojekt og mange mange andre ting.
Hvorfor er det lige at der ikke er flere timer i døgnet? Og hvornår bliver "overskuds-vitaminpillerne" mon opfundet? Jeg venter i spænding.

Image and video hosting by TinyPic

3 kommentarer:

 1. Da jeg flyttede fra Rasmus' far for efterhånden otte år siden, da sagde en af mine veninder til mig: Over skyerne er himlen altid blå. Banalt ja, men det er jo sandt.
  Det er hårdt at bo alene. Det tager tid at finde sit hjem i det nye sted, hvor du skal bo. Det tager tid at finde daglige rutiner. Og så skal du huske at rose dig selv for alt det gode du har gjort.
  Og det er bare så naturligt at være træt og energiforladt nu. Du har i en lang periode været i en situation, hvor du har tænkt meget. For og imod, hvad skal der ske, hvor skal vi bo og bla bla bla!
  Kæmpe kram til dig!

  SvarSlet
 2. uhhh de der overskuds vitaminer kunne jeg også godt bruge, gik faktisk og havde den samme tanke idag, da jeg fulgte lea i børnehave.ha ha...

  SvarSlet
 3. Onkel Anne- Tusinde tak, jeg elsker dine kommentarer, de får mig altid til at smile og tænke "nå ja, jeg klarer det jo egentlig ret godt":) Selvom jeg ikke altid får svaret, elsker jeg dem. Tak.

  Overskudsvitaminer må være det næste der skal opfindes, måske liiiige næst efter en kur mod kræft!

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D