tirsdag den 11. oktober 2011

Dåbsdag

 Idag er det to år siden Mynthe fik vand i håret og vi sagde ja til at opdrage hende i den kristne tro.
Aarene er godt nok gået stærkt, og der er sket rigtig rigtig meget på de to år. Men intet er så godt at det ikke er skidt for noget - er det ikke sådan man siger?
Hun har vokset sig til en stor og selvstændig pige som har den skønneste og mildeste personlighed - en rigtig kærlig pige der elsker at nusse, kysse og kramme.


Dagen idag stod på eftermiddags kaffe og kage hos mormor sammen med oldemor, med efterfølgende aftensmad, dejlig nemt på en kedelig og grå tirsdag.
Med posten fik Mynthe forleden et brev fra oldemor, med en seddel i til dagens anledning - Idag efter vuggestuen var vi så nede i legetøjsbutikken og Mynthe kunne selv få lov at vælge. Hun snakkede om puslespil og en paraply, men hun kunne ikke bestemme sig og ville ud igen (Ja tænk engang?!) Istedet fandt vi i den lokale genbrug, et helt nyt lag på lag puslespil og nogle biler - en del billigere end i legetøjsbutikken så resten af pengene har Mynthe fint puttet ned i hendes sparebøsse.

Image and video hosting by TinyPic

1 kommentar:

  1. Ja legebutikker kan være overvældende - vi har prøvet det samme med Magne, og sidst vi gik forbi butikken, ville han slet ikke ind ;)

    Det havde jeg aldrig troet skulle forekomme...

    SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D