mandag den 15. november 2010

Nu er vi halvvejs i November måned..


..Og NU må man altså godt! 
Så sådan her ser vores spisebord ud idag, for den står på jul med jul på.. - Farmanden som har fri idag er flygtet for længst! (Behøver jeg sige at han synes jeg er tosset?) 

Og nu vi er ved datoen.. Så er det faktisk idag treogtyve år siden jeg fik vand i håret i Over Draaby Kirke.. 
Underlig, men dejlig tanke. 

Image and video hosting by TinyPic

8 kommentarer:

 1. Jeg har faktisk også overvejet at tage det frem... Måske jeg skulle gøre alvor af det?!

  SvarSlet
 2. Åh, hvor ser det hyggeligt ud! Jeg tror bestemt også, at jeg straks må finde mit frem og gøre klar.. Når andre kan, så kan jeg også! :)

  SvarSlet
 3. Hyggelige julerier:) Ja jeg bliver også inspireret til at gå igang med juleriet:)

  SvarSlet
 4. DET må man ihverfald ;0)

  Det ser super hyggeligt ud!

  SvarSlet
 5. Ja se I bare at komme igang. Her har jeg julet det meste af dagen, desværre uden julemusik - det må jeg finde frem til imorgen, det gir' lige dét ekstra!

  SvarSlet
 6. Smukke barn...Du er skør, men DEJLIG ;o)
  Skønt at du kan hygge om og med dig selv ;o)

  Jeg tænker..hvis Kasper altså lod være med at flygte - og hvis han nu fik frie tøjler ved bordet - hvad kunne det så ikke ende med ??? ;oD

  KNUS din mor

  SvarSlet
 7. Hvor ser det hyggeligt og herligt ud - jeg har også været i gang...ganske vist ikke i dag, for Oscar har været hjemme med en slem omgang hoste i nat (håber det blir bedre den kommende nat!!) Men hvis jeg er home alone i morgen og der ikke popper en lillebror ud i løbet af natten, så skal der også jules igennem ved mit stuebord i morgen:-)

  Og så syns jeg din mors kommentar er SKØN...sidder og smiler for mig selv, for man kan jo mærke mor-datter-kærligheden helt ud på den anden side af skærmen:-)

  Knus fra Malene

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D