fredag den 5. november 2010

Klar igen - trods alt.

Så er jeg igen tilbage, eller.. Jeg har smug kigget lidt fra sidelinien, for jeg har faktisk savnet blogverdenen og min højt elskede blog, jeg har virkelig gerne ville skrive og vise billeder frem, men.. hver gang jeg har forsøgt har jeg været helt tom. Tom for ord. Tom for energi.

Det har været en hård tid for os den sidste måned. Men mest af alt de to sidste uger. Alt er gået os lidt imod, men værst af alt - Vi er gået fra at være en familie på 4 til at være en familie på 3. Nu er vi bare en helt almindelig 1 barns familie uden hund. Uden Basse.
Tanken strejfede os allerede for ½ år siden for første gang, da vi skulle flytte, men vi slog den hen. Vi havde selv valgt at få hund og så måtte vi stå ved vores ansvar. Vi fik ham i Oktober '08 og jeg testede positiv måneden efter, hvilket absolut ikke var meningen. Hundehvalp og baby, samtidig stod ikke højt på vores ønskeseddel. Men vi nød Basse alene de første 10 måneder og derefter har vi nydt de to små sammen.
Basse var jo vores første baby, og det er nok også derfor det er så skide hårdt, for nøøøøj hvor vi elsker ham. Og det er netop derfor vi har taget denne enorm hårde beslutning. Vi synes han fortjener bedre end vi kan give ham. Vi købte ham på den baggrund at han skulle være vores lille putte nutte hund, men det sidste lange stykke tid var han bare blevet mere og mere "hund".. Og det var jo ikke derfor vi købte ham, han skal nusses og pusses, han skal sove med i sengen og i sofaen, han skal leges med hele dagen, han skal i hundeskoven dagligt, han skal bare SÅ meget for det fortjener han. Han er verdens dejligste lille hund og fortjener kun det bedste.

Beslutningen er taget, Basse flyttede i mandags. Til et skønt skønt par som bare er så fantastiske for Basse.
Vi snakker sammen dagligt, modtager beskeder og mails med masser af skønne historier og billeder. Basse har det fantastisk. Han bliver nusset og pusset, gået med og leget med præcis som vi ønsker det for ham, og mere til. Han skal nu begynde til hundesvømning og lydighedstræning én gang ugentligt, han sover med i sengen og de køber ny lavere sofa så han selv kan hoppe op. Han bliver forkælet med nyt legetøj og masser af godbidder hele tiden og de nyder hinandens selskab.
Det er ubeskriveligt hårdt for os herhjemme, og det koster stadig mange tårer, men når vi tænker på hvor godt vores lille hund har det, så bliver det hele meget nemmere.
Den sidste uge med ham efter beslutningen var taget, har klart været den hårdeste. Jeg græd faktisk hver gang jeg så ham, og fortrød. Vi ville jo egentlig ikke af med ham, men vi syntes han fortjente bedre. Og det har han fået.

Det har været den hidtil sværeste beslutning i mit liv, og jeg ved at jeg vil fortryde den resten af mit liv. Men Basse har det bedre end nogensinde før, og det er dét der gør at vi nok skal komme igennem det!


Sværest er det når Mynthe spørger efter Basse. Peger hvor hans kurv stod og kigger undrende på mig og siger "Baa"? Hun savner ham, ingen tvivl om det.

Mynthe er stadig syg...! Så træls.. Hun nappede lige 4 dage med 41,5 i feber, så noget nældefeber, så hoste og forkølelse. Nu har hun øjenbetændelse, stadig rigtig snottet og små feber. Den stakkel.. 
Sygdom, knuste boligdrømme, fejl i indtægterne og en kaput bil er bare nogen af andre ting denne måned har budt på!
Godt en ny måned er startet, og skøøøønt at det snart er december. 
December bliver en god måned, igen i år. 

Image and video hosting by TinyPic

12 kommentarer:

 1. Du trænger vist til et cyberkram og en masse positive energier :-)

  Jeg tror på at der en grund til at de trælse ting sker, fordi der er noget bedre i vente...

  Held og lykke med det hele og god bedring til Mynthe-pigen.

  SvarSlet
 2. Jamen sødeste Camilla da....hvor er jeg ked af at høre om hele historien med Basse og med alle de andre ulykker som tilsyneladende har regnet ned over jeres lille familie!!

  Jeg kan sagtens forstå at du og I er meget ulykkelige over at skulle sende Basse videre til et nyt hjem, men så længe I ved at I har givet ham et godt og trygt og kærligt hjem, hvor han er i fokus, så skal I også have god samvittighed - I har gjort noget som er til gavn for Basse med ulykkeligt for jer og det kan man jo kun når man virkelig elsker og gør det af et godt hjerte - husk på det!

  Jeg håber at alle de andre ulykker forsvinder som dug for solen og at Mynthe snart er frisk igen..og at dit humør kommer i top!

  Også en kæmpe opmuntrings krammer herfra...
  Sender alle mine gode tanker til her.

  KNUS Malene

  SvarSlet
 3. Dejligt du er tilbage Camilla!

  Men sikken en masse I kæmper med.. :-(

  Jeg sender Jer alle massevis af positive tanker, og håber I snart finder energi igen.

  Jeg er sikker på I har truffet det rette valg for Jer - selvom det har været, og er, så svært! Nogle gange tager det lang tid at komme på den anden side af det.

  Fantastisk billede af den søde hund - dejligt I har gode minder!

  Rigtig god weekend!

  Kh Louise

  SvarSlet
 4. Nej hvor er jeg ked af det på jeres vejne. En stor svær beslutning.
  Men godt at I vælgte et nyt hjem til ham, og nu kan I følge ham fra siden.

  God weekend - og hvor er Basse da bare nuttet på billedet...

  SvarSlet
 5. kan godt forstå du savner basse han ser dejlig ud :)

  en god weekend til dig/jer :)

  SvarSlet
 6. Pyhh det er med tårer i øjnene jeg læser dit stærke indlæg.

  Kan ikke sige så meget - kun at jeg tænker på dig!

  Tanker fra Mia

  SvarSlet
 7. Åh, hvor kan jeg dog forstå hvordan du har det. Vi skikte os af med vores 2 elskede katte, af stort set de samme årsager, da Otto blev født. Det er hårdt at skille sig af med sine kæledyr, men når det er for deres bedste, er det jo virkelig et tegn på kærlighed, ikke?! Godt at Basse har det godt i sit nye hjem. God weekend til dig og dine :)

  SvarSlet
 8. Øv, hvor lyder det bare træls. Ved ikke om der er dårlig karma på omgang, men jeg synes også det har været op ad bakke på det seneste. Så masser af medgang til dig, så håber vi at det vender nu :)

  SvarSlet
 9. Nogle gange er det hele så urimelig hårdt, og bedst som man tænker, nu bliver det ikke meget bedre, sker det næste...
  Sikke en hård men flot beslutning! Hvem vil ikke savne Basse? Sådan en lækker, krammemus.
  Den modigste beslutning har I truffet.
  Det største kram fra mig og god bedring til Mynthe.
  Kærlig hilsen
  Louise

  SvarSlet
 10. Det lyder som om basse får det dejligt, og som en god beslutning. Men hvor må det være hårdt...:-(

  SvarSlet
 11. Åh nej altså! Ved godt nogle mennesker ikke regner dyr for lige så meget som mennesker, men sådan er det bare ikke herhjemme hos os, - mit hjerte bløder med jer!! Kunne slet ikke forestille mig at skulle af med vores vamsede Clara........Men hvor er det dog KÆMPESTORT af jer, at I har tænkt på Basses behov istedet for jeres egne.......God weekend!

  SvarSlet
 12. Øv hvor jeg får en klump i halsen når jeg læser dette:(
  Jeg kan kun sige dig,at jeg passer på Basse!
  Han er min baby,min eneste ene(hund) og jeg elsker ham,han er så rolig,så kærlig,så fandens dygtig!
  Jeg ville ha det ligesom dig hvis jeg skulle a med Basse nu,men det skal jeg heldigvis aldrig..
  Og jeg har sagt,kom og besøg os,når jeres tab er lidt mindre og I kan klare det,vi vil elske at have jer på besøg,I virker så rare og forstående,så kom endelig:)

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D