mandag den 22. november 2010

Give Away

Så blev det tid til endnu en Give Away. Måske har du fuldt lidt med i mine julestjerner de sidste par dage, sådan én kan du nu vinde - eller en anden. Du bestemmer helt selv hvilken, hvis du vinder. 

Alle stjernerne er beklædt med Rie Elise Larsen papir, der kan med fordel kommes lys i stjernerne - som jeg selv har gjort i en af julestjernerne, en ganske simpel led lyskæde fra Føtex til 14.95,- Fungerer også rigtig fint og sødt som vågelampe på et skønt børneværelse. (Lyskæde medfølger ikke)
Husk at skriv i din kommentar hvor mange lodder du deltager med.
Vinderen trækkes 30 November - sidste frist for tilmelding er kl. 18.00 - Held og Lykke:) 

1 Lod = Læg en kommentar på indlægget herunder
2 Lodder = Kommentar + Fast læser
3 Lodder = Kommentar + Fast læser + Link på din blog, brug gerne mine billeder.
4 Lodder = Alt ovenstående + Fortæl mig hvilken stjerne du kunne tænke dig hvis du vinder og hvorfor.

Image and video hosting by TinyPic

119 kommentarer:

 1. Ih.. hvor fint! Jeg vil meget gerne være med :-)
  Ønsker mig én i rødt papir, og det gør jeg til trods for at jeg er sådan én der elsker mange farver, og vores juletema er MANGE eller ALLE farver. Synes bare den røde er dejlig og julet :-) Hvordan får man lys i, tænker jeg?
  Nå, vil glæde mig til du trækker lod og håbe jeg vinder med 4 lodder.

  Kram og god nat fra Barbara :-)

  SvarSlet
 2. Jeg er vild med dine stjerner og især de røde. Hvorfor? Jamen jeg elsker bare rød :-)

  Jeg snupper 4 lodder.

  SvarSlet
 3. De er bare så fede dine stjerner. virkelig,
  Snupper 2 lodder, husk også at deltag i min give away...og se også min hjemmeside, www.kindbynature.dk

  SvarSlet
 4. 4 store lodder til mig ;O))))
  Jeg er helt aldeles og totalt til en med mange farver og forskellige mønstre, men jeg tror desværre ikke jeg kan forklare dig hvorfor, for det ved jeg vist ikke. Rødt i rødt er for rødt til mig ;O)) Måske har det noget at gøre med, at jeg overvejer at male et skab turkis og at stille det i stuen.
  Glædelig jul herfra

  SvarSlet
 5. Jeg mangler simpelthen sådan en flot julestjerne til mit hvide hjem her i juletiden og jeg er helt vilde med dine stjerner, så jeg er med på 4 lodder...

  SvarSlet
 6. Jeg er helt vild med dine stjerner og går derfor all in med 4 lodder. Hvis jeg vinder ønsker jeg mig en i mange farver, da farver gør mig glad:)

  SvarSlet
 7. Vores jul bliver rød i år, men helt fuldent bliver den ikke uden en af de smukke røde stjerner du har kreeret..! Jeg vil mægtig gerne deltage med 4 lodder! Ih, hvor jeg håber :)

  SvarSlet
 8. Sikken en dejlig give away. Jeg er med på 4 lodder (IH, hvor vil jeg gerne vinde!!), og ønsker mig en stjerne i grønlige/blålige/turkise farver, så den kan pynte på børne-/legeværelset hele året, for den er da for lækker!!
  Ha' en helt igennem skøn dag!
  Kh. Jane

  SvarSlet
 9. Åh manner! Det kan godt være at lyskæden ikke følger med, men det gør det lækre børneværelse vel? ;)
  Jeg vil simpelthen gerne være med på fire lodder! Jeg vil vælge den røde, fordi den minder mig om m in elskede mormor. Hver eneste juleaften gik vi ud på den mørke gårdsplads og kigge mod himlen for at se Betlehems stjernen.
  Desværre er hun ikke mere, så måske stjernen kan lyse ekstra kraftigt hos mig, så hun kan finde vej?
  Rasmus og jeg vinker til hende på hans fødselsdag med stjernekastere :)
  KH
  Anne

  SvarSlet
 10. Nøj, de er så utrolig fine!! Vil meget gerne være med! 2 lodder til mig, tak :-)

  SvarSlet
 11. Wow! Håber virkelig at jeg er den heldige vinder, kan lige se den flotte røde stjerne på vores juletræ i år!
  Deltager med 2 lodder :)
  Dejlig dag til dig...
  Smil fra Pia

  SvarSlet
 12. De er så skønne!!! Jeg håber, at ét lod er nok - sådan en vil passe perfekt på Idas værelse... ;o)

  SvarSlet
 13. Jeg vil gerne deltage med to lodder. Mangler noget i vinduet på Ida's værelse.

  SvarSlet
 14. Aldrig har jeg set så smuk en rød stjerne før. Jeg er fuldstændig vild med hjerter og stjerner i julen så bestemt den røde :-)

  4 lodder fra mig.

  SvarSlet
 15. De er bare så fine, altså! sådan en må jeg da have! 2 lodder

  SvarSlet
 16. Sikke nogle flotte stjerner! Altså - sådan én vil jeg sørme gerne vinde, og helst i orange. Orange, fordi det bare er super flot og passer til stort set hele huset :-)
  Deltager med 4 lodder - og kryder fingre.
  Kh Stine.

  SvarSlet
 17. De er så fine de stjerner!
  Hvis jeg var så heldig at vinde, ville jeg helt klart vælge den blå og grønne farver - den ville bare være så fin på min lille drengs værelse :-)
  Smider 4 lodder.
  Kh Louise

  SvarSlet
 18. HEY!!! Mig jeg skal da vinde! De er så smukke!! Jeg ville elske stjernen med den blå fugl, til at hænge i min datters vindue. Min datter har pt. kun irriterende julemænd der kan spille musik, og jeg ville egentlig gerne opdrage hende til at få "god smage" :D

  4 lodder!! gerne flere...

  kh Sarah

  SvarSlet
 19. De er bare så fine. Jeg vil meget gerne vinde en rød stjerne, da den vil passe perfekt til Livs værelse. 4 lodder til mig, tak.
  kh Tine

  SvarSlet
 20. Hej... Jeg leger med, med 4 lodder og ønsker mig den røde stjerne... Den vil lyse så fint op hos mig i den søde juletid (og laaaang tid efter). De er så smukke dine stjerner.
  KH Ulla

  SvarSlet
 21. Jeg vil gerne ligge to lodder i puljen...
  Ih, du laver altid de lækreste give-aways =)

  SvarSlet
 22. De er fantastiske! Jeg vil såååå gerne have en iklædt det blå stjernepapir hele vejen rundt, det ville være fint. 4 lodder til mig, tak.

  SvarSlet
 23. Hvor er de bare smukke!!! Jeg er fast læser nu, men har ingen blok.... giver det tre lodder at fortælle at jeg ville elske at få en helt rød, eller en helt lilla, eller en helt gul til lillepigens værelse?;)Hilsen Hanne

  SvarSlet
 24. Kom jul kom sne kom julestjerner. Jeg vil ønske mig en i alle farver, så kan jeg lade den hænge efter jul uden det bliver for julet.
  4 lodder tak.
  Kh
  Monika

  SvarSlet
 25. Super flotte stjerner :-) Hvis jeg vinder må du vælge varianten kan li´dem alle - 4 lodder hertil.

  Kh. Mette

  SvarSlet
 26. Jeg VIL så gerne vinde... Så jeg deltager med 4 lodder. Og det må gerne være en rød en. For så kan den hænge sammen med alt det andet røde, og gøre mit hjem meget mere julet. Kassen er nemlig fundet frem , og jeg er i gang med at pynte, og vinder jeg stjernen, ville det bare være perfekt :-)

  SvarSlet
 27. Men for filen da, hvor er de skønne!!! Jeg vil da SÅ SÅ gerne vinde en af dem med mange farver - og bare fordi, de er for VILDT fine hele året rundt.
  4 lodder til mig :-)

  SvarSlet
 28. Iiihhh hvor er de fine!
  Jeg er så meget med på alle 4 lodder.

  Jeg kunne utrolig godt ønske mig at den røde (på det sidste billede) stjerne kommer hjem og hænger i mit vindue :)

  SvarSlet
 29. Super skøn Give Away...

  Jeg vil gerne være med på 4 lodder - og skulle jeg være heldig at vinde, vil jeg gå målrettet efter en med blå farver, da jeg venter en søn til febuar og den vil da absolut pynte i hans værelse...
  KNUS fra Pia

  SvarSlet
 30. De er så smukke dine stjerner og jeg ville elske at vinde den.

  Hvis jeg var den heldige ville jeg mægtig gerne have en i de blå/grønne nuancer, så min lille dreng kan få en lysende stjerne på hans værelse.

  Jeg er med på 4 lodder!

  Smil fra Mia

  SvarSlet
 31. Jeg smider straks 4 lodder i puljen, og skulle jeg blive den heldige vinder så vil jeg elske at få en stjerne der har både drenge og pigefarver.... selvfølgelig for at den kan bruges ved vores lille ønskebaby året rundt, og ikke kun til jul;-)

  PS: de er SUPERFINE allesammen!

  kærlige hilsner, Louise

  SvarSlet
 32. Dina stjärnor är otroligt fina. Efter mycket tvekan tror jag att favoriten är den som syns längst fram på bild 2 i ditt inlägg, den skulle passa otroligt bra i mina pojkars färgglada sovrum.
  Jag är med på 4 lotter. Har länkat i bloggens högerspalt.

  SvarSlet
 33. Jeg ville helt sikkert vælge en stjerne i de flotte røde farver - for jeg ved lige præsis hvor den skal hænge, måske endda med lys i..

  Deltager med 4 lodder.

  SvarSlet
 34. Åh, hvor fin. Jeg er klart med på 4 lodder og jeg ønsker mig den røde, da rød er min julefarve - resten af året har jeg intet rødt.

  SvarSlet
 35. Wauuuw - 4 lodder til mig... er helt VILD med disse især den pastel på billede tre - længst til højre... Jeg ville putte den i toppen af mit skæve juletræ (gerne med lys i - må blive husbondens opgave)

  MUUUUMS!!!

  SvarSlet
 36. Hvor er de flotte. Jeg vil meget gerne deltage med 4 lodder, og er vi den heldige herhjemme til at blive ejer af en af dine fine stjerner vil vi gerne eje den på billede 1!! ;-)

  SvarSlet
 37. Jeg vil vældig gerne deltage med 4 lodder, og jeg sætter stjernen på første billede øverst på ønskeseddelen, den ville pynte fint i min stue tænker jeg :-)

  SvarSlet
 38. Wow. 2 lodder min vej, tak :)

  SvarSlet
 39. Du er simpelthen så kreativ - jeg vil gerne deltage med 2 lodder, tak :-)

  SvarSlet
 40. De er simpelthen så flotte;0)
  Jeg vil gerne være med på 4 lodder og ønsker mig den med alle farver.Så passer den både til mig og til de 2 mænd i huset og så fordi jeg ikke har sådan en fin en.
  Julie

  SvarSlet
 41. De er jo bare helt vildt skønne. Vil foretrække den blå og grønne, da den sikkert bliver til et drengeværelse, hvis jeg er den heldige. Er med på 4 lodder.

  SvarSlet
 42. Super flotte stjerner. Jeg er vild med dem alle. To lodder til mig.

  SvarSlet
 43. Er du svedt, de er fine! Jeg har lige det rigtige sted til sådan én :) Ønsker mig en af dem med mange farver og en lille fugl, som vil passe perfekt til vores nye lege/hyggerum! 4 lodder til mig :)

  SvarSlet
 44. Iihh vil da rigtig gerne deltage med alle fire lodder :)

  Vil gerne vinde den multifarvede på billede nr. 2. Den er både drenget og piget, og pynter lige meget om det er jul eller forår :)

  SvarSlet
 45. Fantastisk give away, jeg deltager med 2 lodder og vil ønske mig en rød hvis det bliver mig :o)

  SvarSlet
 46. Åhhh bare jeg dog bliver den heldige vinder. Dine stjerner er bare så smukke og julede.

  Jeg vil gerne ønske mig en af dem i mange farver, for herhjemme har vi ikke bare en eller 2 farver som går igen, men til jul boltrer vi os i allle hjertets farver.

  Jeg vil gerne deltage med 4 lodder.

  KH

  Cristina

  SvarSlet
 47. Jow tak! Jeg er all in, med to lodder! De er FEDE!!!!

  SvarSlet
 48. Wauw, de er fine! En rød stjerne ville være så fin herhjemme hos mig. Især fordi mit hjem ellers er præget af blå, grøn og lyst. We need to welcome back colour!:-)
  Jeg er med på 4 lodder!

  SvarSlet
 49. Århh hvor er de fine!! Deltager SÅ gerne med 4 lodder - og vil simpelthen så gerne vinde den lige under "reglerne for lodder" - den har da bare så mange mange fine farver!!

  SvarSlet
 50. Jeg vil meget gerne deltage med to lodder :)

  SvarSlet
 51. Hvor er de fine! Jeg vil rigtig gerne vinde den i blå og grønne farver til højre på det næstsidste billede. Hvorfor? Fordi den er så fin i de farver, jeg holder mest af :)

  4 lodder til mig og klem til dig,
  mette

  SvarSlet
 52. Super fine stjerner! Sådan en kunne jeg da godt tænke mig...
  Er helt vildt med den på det fjerde billede til højre.. den er sød... :D
  4 lodder til mig...

  SvarSlet
 53. ihh her bliver jeg nødt til at deltage, elsker stjerner og synes dine er så fine :)
  jeg vil ønske mig stjernen på billede nr. 2, da jeg godt kan lide den har forskellige farver.
  4 lodder :)

  SvarSlet
 54. DER ER DEN JO! Stjernen til mit hjem. Jeg har siden vi købte hus ledt efter en smuk stjerne til Julen og Jeg er en grøn-turkis-blå pige. Så derfor skal sønnen og jeg vinde den med 4 lodder ;-D

  SvarSlet
 55. Super flotte stjerner.Jeg er med på 2 lodder. Jeg bliver snart nød til at have mig en blog.:-)

  SvarSlet
 56. Jeg skynder mig at melde mig til din fine give away. Med 2 "lodder". :))

  SvarSlet
 57. Ih sikke nogle fede stjerner. Jeg deltager gerne med 4 lodder og hvis jeg vinder ønsker jeg en med mange farver fordi det vil sætte lidt pynt til vores hjem og vi har et farverigt hjem som er ret børnefarverigt med to små børn ;0) Måske vil du deltage i min give away. Mvh Dorthe

  SvarSlet
 58. De er da så flotte! Jeg er med på 3 lodder. Hvis du mangler et par fede høretelefoner har jeg en alternativ give away kørende :-) Kig forbi om du har tid.

  God aften.

  Mvh. Mette

  SvarSlet
 59. Ved du hvad? Jeg kan ikke lægge kommentar hos dig, fordi du ikke har en URL i dit profilvalg. Derfor bliver det på en anden måde....
  Jeg er vild med den turkis/mint/grøn/blå stjerne til højre på andet foto efter indlæget og vil gerne lægge min klamme hånd på den....hvis jeg er den heldige vinder :)
  4 lodder til mig :)

  SvarSlet
 60. Superflotte! Jeg smidder to lodder i bunken :-)

  SvarSlet
 61. 4 lodder til mig også. Jeg kunne også tænke mig at vinde den i tyrkise farver, måske det kunne blive en lille lampe på Daniels værelse..

  KH Berit

  SvarSlet
 62. hej
  jeg vil gerne være med på 4 lodder :)

  SvarSlet
 63. Jeg vil gerne med på 2 lodder :D Min giveaway nr 2 :D Så er man da kommet igang med det her bloggeri! :D

  SvarSlet
 64. 4 Lodder til mig :D

  Jeg vælger helt klart den med flest farver på da jeg er vild med farver også i julen ;) Elsker din sammensætning af dem.. Men du må da lige huske at fortælle hvis man vinder hvordan man får en lyskæde i..

  Joan Bagger / www.wooz.dk

  SvarSlet
 65. Uh... den håber jeg finder hjem til mig. Super flot:-)

  Deltager med 2 lodder

  God Jul

  Vh. Sanne

  SvarSlet
 66. Her må også jeg være med, med 4 lodder. Det er nogle skønne stjerner du har lavet!
  Jeg ligger helt klart lodderne på en multifarvet - de er bare SKØNNE, og gør mig i rigtig godt humør.

  (jeg har også en lille give away hvis det var noget)

  SvarSlet
 67. De er herlige de stjernene dine! Jeg har forelsket meg i den blå/grønne helt til høyre på bilde nummer tre...den hadde vært så fin på rommet til min lille K!

  4 lodd til meg, og som jeg håper at jeg vinner:)

  SvarSlet
 68. De er godt nok skønne. jeg ville glæde min søster med en stjerne, fordi hun er min søster og fordi hun elsker stjerner, hvad hendes arm kan besvise ;) der har hun nemlig et par stjerner tatoveret, en for hver af os søskende, en for hver niece og en for hendes nevø, og alle har fået deres egen farve, synes de er så fine, så hun skulle selv ha en stjerne med grøn i Alla den til højer på billed 2.

  jeg vil gerne deltage med 4 lodder og så vil jeg krydse fingre for at min søs kan blive en stjerne rigere :)

  Kh Sara

  SvarSlet
 69. Ih hvor er de lækre, de stjerner! Jeg er klart med på fire lodder - og ønsker mig den multifarvede. Den vil passe helt perfekt ind i mit i forvejen mangefarvede hjem! :)
  Klem C

  SvarSlet
 70. Uha de er bare vildt skønne. 3 lodder til mig:-)

  SvarSlet
 71. Jeg snupzer 4 lodder
  Jeg elsker julen, men jeg er nu helt vild med de stjerner, der IKKE har rød i... Er ikke vild med hele det julerøde... Selvom de fabelagtige mønstre sætter lidt en dæmper på! ;-)

  Jeg ville elske den turkise - tjek din Give Away på http://missingcreativity.blogspot.com/

  SvarSlet
 72. Hej
  Fantastisk give-away elsker stjerner!
  De er alle flotte, men jeg er ret vild med den med de mange farver!
  Vil gerne putte 4 lodder i din pulje!
  Kærligst Heidi

  SvarSlet
 73. jeg vil super gerne være med, de 2 lodder

  SvarSlet
 74. Skønne stjerner du laver! Så fine:-) Jeg er med med 2 lodder i yndlingsfarven mint/turkis:-)

  SvarSlet
 75. Nydelige stjerner! Håper jeg vinner selv om jeg bare tar to lodd i dag!

  SvarSlet
 76. Kjempefine!!! ;) Eg hiver meg med på dinne konkuransen...3 lodd på meg!!! :)

  SvarSlet
 77. Jeg smider 4 lodder i bøtten, hatten eller posen. Fordi jeg har klaret de første tre betingelser, og den fjerde kommer her: jeg vil helst vinde den multifarvede stjerne. Den vil passe til vores jul. Hver jul prøver vi at blive enige om, hvad farve juletræet skal have i år. Og jeg er meget styrende... men nu er nogen af børnene blevet store, så de vil - og får lov til at - bestemme. Så i år skal det være multi-koloristisk jul. Med mange farver og ikke kun det traditionelle rød, guld og grøn. Eller som det år, hvor jeg fik trumfet en Kenzo-jul igennem. Med pink, lime, orange og guld. Så derfor ønsker jeg den multifarvede til os. :-D

  SvarSlet
 78. Selvfølgelig må jeg være med. De er rigtigt flotte og så elsker jeg Rie Elise's flotte mønstre og farver. Hvis jeg skulle være så yderst heldig at vinde, må det meget gerne være den turkise/grønne :-)
  4 lodder herfra

  SvarSlet
 79. Hej

  Hold da op de er flytte - jeg vil rigtig gerne være med på 3 lodder - har lige linket.
  MVH Jette

  SvarSlet
 80. Hvor er de fine!!! alle sammen!!
  jeg er med med 3 lodder!!!

  -Ida

  SvarSlet
 81. Uha hvor vil jeg da bare gerne være med... De er da bare super flotte! Jeg ville vælge en stjerne med røde nuancer af papir - ja jeg elsker jul, og for mig er julen rød, såå... Jeg satser på at vinde en rød en af slagsen med 4 lodder :)

  Knus Frk. Høiriis

  SvarSlet
 82. Det er da nogle superduper skønne stjerner. Jeg er med på 4 lodder og kunne riiigtig godt tænke mig en i kulørte nuancer fordi jeg syntes det er dejligt med nogle flotte farver som spreder liv og glæde....jeg kan godt lide at julen mixes på kryds og tværs:)

  SvarSlet
 83. Jeg er viiiiild med dine fine julestjerner - de er lige i øjet. Jeg er helt sikkert med, med 4 lodder. Og hvis jeg bliver den heldigste heldige, så er jeg helt pjattet med dine stjerne i forskellige farver - de er skønne.

  *rikkerose

  SvarSlet
 84. Sikke nogle fine stjerne.... Jeg vil meget gerne deltage med to lodder.

  SvarSlet
 85. Smukke stjerner..

  Jeg er med på 2 lodder og ville elske én med så mange farver som muligt..

  Herlig idé med lyskæde i..

  SvarSlet
 86. Skjønn give away - jeg er med på 2 lodder ;o) Tenk om jeg skulle vinne, på min mellomste sønns 19-års bursdag... ;o)

  SvarSlet
 87. Jeg ville gerne have en helt rød, da jeg synes, de er så fine:-) Deltager gerne med 4 lodder:-)

  SvarSlet
 88. Super smukke stjerner, deltager gerne med et par lodder.

  Øhhh er det noget du vil lave en DIY på ...omend man næppe får ligeså fint resultat selv :o)

  SvarSlet
 89. Skjønne julestjerner!! Jeg vil gjerne være med og tar 2 lodder. Min sønn ville elske en stjerne med noe blått i :-)

  SvarSlet
 90. Hej

  Jeg vil gerne smide 4 lodder, og ønsker mig en i rødt parpir, som jeg er sikker på vil hænge fint og lyse ved sengen på Isabellas værelse :)

  /Rikke

  www.rumserik.blogspot.com

  SvarSlet
 91. Hej

  Jeg vil gerne deltage med 4 lodder i denne konkurrence om en virkelig skøn stjerne. Hvis jeg skulle være den heldig vinder vil jeg give dig næsten frie hænder til at kreere en stjerne. Jeg er ret sikker på at stjernen vil få en fast plads i min stue året rundt og ikke kun til jul. Derfor er mit eneste ønske at den ikke laves i rød, men en masse lækre farver, der kan give lidt spræl til min ellers meget hvide stue.

  Glædelig første søndag i advent.

  SvarSlet
 92. Her må jeg være med - den røde ville godt nok passe perfect i køkkenet!! 2 lodder til mig tak!!

  SvarSlet
 93. Jeg ville elske at vinde den med de blå,lilla og grønne nuancer.
  Deltager meget gerne med 4 lodder, for de er bare så skønne.
  KH Micha

  SvarSlet
 94. Jeg skynder mig at hoppe ind efter 4 lodder - i håb om at vinde en rød stjerne, de perfekte farver!

  SvarSlet
 95. Jeg kan vist lige nå at være med på 4 lodder. Jeg er jo en tøsemor, så jeg ønskerønskerønskerønsker mig at vinde den i rød:)

  KH
  Lis

  SvarSlet
 96. Ajmn, kender du ikke det med at man får læst et indlæg men aldrig lige skrevet noget. Jeg vil frygtelig gerne være med - de er så flotte dine stjerner! 2 lodder! En til mig og en til Krabbe

  SvarSlet
 97. Hold da op de er søde! Jeg er også med, her på falderebet.
  KH C

  SvarSlet
 98. Hov - med 2 lodder... sorry
  KH C

  SvarSlet
 99. Ih hvor er de bare fine begge to! Jeg ville dog elske den med mange farver, den er da SÅ lækker. elsker farver og har alt få få herhjemme, så den kan komme til at ligge stilen
  4 lodder herfra

  SvarSlet
 100. For susen, de er simhelthen så fine. Jeg når lige at få to lodder med :)

  SvarSlet
 101. Aih, jeg ska vinde. Kaster to lodder i puljen

  SvarSlet
 102. Hvor er det nogle fine stjerne. Jeg har lige bestilt papir fra Rie Elise Larsen i de lilla og blå nuancer så vinder jeg, kunne jeg rigtig godt tænke mig den stjerne,på det 2. billede. Den skal hænge her i mit krea-hjørne lige over mit bord, sammen med den flagranke, jeg havde tænkt mig jeg skulle have produceret i mit nye papir :o)

  Jeg vil rigtig gerne deltage med 4 lodder.

  De kærligste hilsner
  Jill

  SvarSlet
 103. Så er jeg skisme med på 4....Og uhh hvor ville det være kanon at hænge sådan er smuksak op...I sær den med de mange farver, for jeg er bare ikke rigtig til det traditionelle....Men måske laver du en DIY for jeg kan på ingen måde gennemskue hvilke stjerner det er du bruger..Og de er som sagt ret fine....

  SvarSlet
 104. SUPER flotte
  Jeg er med på to lodder
  De bedste hilsner Anja

  SvarSlet
 105. Jeg har trukket 4 lodd ;)

  Den jeg aller mest kunne ønske meg å vinne er den stjerne som har fargeskalaen turkis-grønt-lilla.

  Nå krysser jeg alle fingre og tær.

  Og du - jeg har også en giweaway på en sydd julestrømpe i retrostoff jeg trekker i morgen. Kanskje du har lyst til å være med?

  Hilsen Nina i Norge

  SvarSlet
 106. NØJ, HVOR ER DE FLOTTE. Sådan én ønsker jeg mig bare super meget.
  Jeg har desværre ingen blog, men vil da gerne læse med herinde og jeg vil allerhelst have dén på billede nummer 2. Altså dén der ligger ovenpå alle de lækre papirruller.
  Altså 3 lodder, tak ;-)
  Knus fra Rie

  SvarSlet
 107. Lækker blog du har her. Det er første gang jeg er herinde og det føles rart.
  Jeg vil gerne være med med 2 lodder.

  SvarSlet
 108. Hei! Flott premie! jeg vil gjerne delta med 2 lodd. Hilsen Hilde fra Norge :-)

  SvarSlet
 109. Nej, hvor er de fine!

  2 lodder til mig tak:-)

  SvarSlet
 110. JAMEN DU GODESTE!!!!!!!!!!! Jeg har ledt efter disse stjerner!! Og så finder jeg det som en give away!! Jeg er SÅ klar, og jeg skal selvfølgelig have 4 lodder!!!! Hvis jeg vinder vil jeg gerne have en med stort mønster og så retro som muligt. Men jeg syntes de alle er super smukke, så jeg bliver glad lige meget hvad!

  SvarSlet
 111. Fine fine stjerner som gerne må finde hjem til mig:)
  Deltager med 2 lodder.
  Hilsen Heidi

  SvarSlet
 112. 2 lodder smider jeg i puljen - havde glemt alt om din give away, så jeg når ikke mere :o)

  SvarSlet
 113. Jeg hopper med på fire lodder, og den jeg helst vil vinde er det billede i midten med tre stjerner og det er så den til højre jeg helst vil vinde. Den har nogle dejlige farver, og vil passe godt ind i vores kommende hjem.

  SvarSlet
 114. Jeg er med på to lodder. Skønne stjerner, er vild med dem alle!!!
  Hilsen Louise S

  SvarSlet
 115. Kan jeg mon lige nå det på falderebet, troede egentlig jeg havde meldt mig til, jeg snupser 4 lodder og ville elske at vinde den stjerne i blå/grønne farver (med REL papir med stjerner på)..den ville pynte så fint her til jul og resten af året og næste år, hi.
  KH Mia

  SvarSlet
 116. Kan det mon nåes?!?!?
  Jeg satser med 2 lodder :)

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D