tirsdag den 18. maj 2010

Mærket for livet..

Helt tilfældigt blev jeg idag foreviget med min lille guldklump!
Jeg har siden hun blev født leget med tanken om at få enten hendes navn eller hendes forbogstav tatoveret.. Hurtigt fandt jeg ud af at det skulle være et M bag mit højre øre - MEN det har taget mig mange mange måneder og utallige besøg og opkald for at finde en der ville lave det på mig - da det jo i Danmark er ulovligt at tatovere fra halsen og opefter.

Vi har været på familie udflugt idag, og helt tilfældigt kom vi forbi en tatovør, og hvorfor ikke liiiiige forhøre sig - det gav pote!
Han ville gerne lave den og havde tilfældigvis fået et afbud og kunne lave den med det samme!
Mor her blev frygtelig bleg og pludselig meget svedig.....

Men.. - Hurtigt, nemt og smertefrit er jeg nu et styk's tatovering til samlingen rigere!


Tatoveringer er jo en smagssag,
enten er man til det eller også er man ikke..
Jeg er dybt fascineret af det, og synes man kan tilføre kroppen nogle flotte og unikke kunstværker hvis man virkelig gør noget ud af det - Selvom jeg efterhånden selv har nogle stykker (læs; 3 små feminine kruseduller) ønsker jeg ikke selv at ende som farvelade da det efter min mening ikke altid er lige kønt til piger!
Men Farmanden derimod, må hellere end gerne få lidt flere tusselader rundt omkring:)

6 kommentarer:

 1. Den er rigtig fin. Er normalt ikke meget til tatoveringer, men der er altså noget smukt over det, når det relaterer til ens børn. Et evigt minde om sit livs kærlighed :)

  SvarSlet
 2. Synes den er helt vild fed, men er nu og selv meget til tatoveringer. Går også i overvejelser om en mere :)

  SvarSlet
 3. Tillykke med tuschen ;) Jeg har ikke selv en, men har leget med tanken i mange år efterhånden...Det sværeste er næsten placeringen, syntes jeg. Gjorde det ikke frygteligt ondt der bag øret?

  SvarSlet
 4. Tusinde tak:)
  Ja det med placeringen kan godt skabe lidt problemer for det er jo trods alt RET vigtigt at være 100% sikker på placeringen!
  Og nej, det gjorde faktisk slet ikke ondt, det havde jeg også frygtet! Jeg har på armen og på foden også, den på armen kunne jeg slet ikke mærke hvorimod den på foden gjorde enormt NAS!!!!! Ville ALDRIG byde nogen det, ikke engang min værste fjende. Men ingen smerte bag øret, meeeeeen nu har jeg også en ret dum fødsel bag mig - måske smertetærsklen er ændret en anelse? :)

  SvarSlet
 5. Jeg giver dig fuldstændig ret - mænd kan være ret pæne/sexede med tatoveringer :-)
  Har selv en rimelig stor tuch - det tog mig over 2 år før jeg var fuldstændig tilfreds med den tegning jeg havde lavet, og nu har jeg haft den i 10 og fortryder ingenting da den betyder meget for mig.
  Har længe overvejet at få én til, men er stadig ikke tilfreds med de tegninger jeg har lavet..

  SvarSlet
 6. Jeg har også selv 2 som jeg er rigtig glad for og manden har MANGE..syntes det er SÅ flot! Den du har fået lavet dér er rigtig, rigtig fin og sød!

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D