onsdag den 26. maj 2010

Hækleskole

Blomsterne kan jeg desværre ikke tage æren for..
Eller jo, halvdelen af den rosa farvede, og det kan man vidst desværre sagtens se!

Men derimod denne fantastisk orm (!?!) har jeg HELT selv kreeret, ja ja, le i bare - Jeg er stolt!

...
Luftmasker har jeg efterhånden helt styr på og nogenlunde stangmasker (hedder det overhoved det??) og ellers er jeg bare tab bag en vogn - for mig er det sværeste egentlig at holde ordentlig på garn og pind!!!!
Men min søde veninde kommer mig til undsætning, og så endda hele weekenden - mon ikk' jeg så kunne få det lært?Prinsesse pilfinger skulle også liiiiige se hvad mor her nu forsøgte sig med..

5 kommentarer:

 1. Jeg synes godt du kan være stolt!
  Har forresten tagget dig i en blogleg :)

  SvarSlet
 2. Jo jo, det skal nok blive til noget ;-) "man skal jo som bekendt kravle, før man kan gå" og luftmasker og stangmasker er at kravle.

  SvarSlet
 3. Tak tak - det er skønt at høre andres ord! Her til aften går det bedre og bedre, eller.. Altså stadig kun de to masker, men det går hurtigere og hurtigere:)

  Ihh hvor spændende Bella, må jeg straks ind og se nærmere på:)

  SvarSlet
 4. Jo, øvelse gør mester. Jeg har lært mig selv at hækle via you tube og bøger fra biblioteket. I starten strammede jeg garnet alt for meget osv. Meeeen når først man for den rette fornemmelse, så åbner der sig en meget stor verden af lækre ting man kan hækle. Jeg har kun hæklet i meget kort tid og jeg har endda formået at lave mine helt egne kreationer. Det SÅ fedt at kunne hækle... pøj pøj med det. ;-)

  SvarSlet
 5. Jeg syntes det er mega flot at du har fået lavet halvdelen af den rosa blomst - så langt er jeg aldrig nået - kan kun lave´én stor knude, så min vej er endnu længere end din!
  Jeg overvejer stadigvæk om jeg skal ændre min udtalelse om "aldrig at skulle lære at hækle, for man kan ikke være god det hele" - du giver mig inspiration..

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D