tirsdag den 25. maj 2010

Melamin i Netto


Se mere her..

Jeg har vidst købt rigeligt - måtte endda forbi to Netto'er bare for at få det jeg ville!
- Godt der ligger 4 af dem her i byen..

10 kommentarer:

 1. :) Var også en tur fordi netto... Nu kommer jeg helt i tvivl om jeg også skulle have købt melamin krusene :)

  SvarSlet
 2. Dem købte jeg nogle stykker af, eller.. Rettere sagt 6 styks, har nogen i forvejen men de er bare SÅ gode - især når mødregruppen er på besøg, de kan tåle de hele! Og så var det bare nogle dejlige friske farver:)

  SvarSlet
 3. Det var lige det der fangede.. farverne. :)

  SvarSlet
 4. Tak for tippet. Jeg skal i netto - lige med det samme:)

  SvarSlet
 5. Øv, jeg vil også i Netto, kan desværre ikke kombineres så godt med familieliv i dag. Har før købt melaninkrus i netto. Jeg har heldigvis købt en grøn og en lilla melanin grydeske i Søstrene Grene her i weekenden. Søstrene Grene har iøvrigt også æggebægre i melanin i så lækre farver at jeg har opgivet at samle på forskellige porcelæns bægre indtil videre.
  Kh
  Monika

  SvarSlet
 6. Jeg har også været forbi et par stykker *s*. Det er utroligt så hurtigt det blev revet væk her. I den ene var skeerne revet ud af æskerne og der lå krus og låg over "hele" butikken. Vildt.

  SvarSlet
 7. Jeg har også været forbi Netto i dag - fine sager :-)

  SvarSlet
 8. Ved ikke helt om jeg skal sige tak eller ej for det gode fif.Skyndte mig selv straks ned i Netto da jeg så dit indlæg for om Nettos fine salg af lækre køkkensager.

  Fik selv købt de lækre melamin muffinsforme, muffins papirsforme, melamin tallerkner og gode skåle med tilhørende låg - alt sammen i super skønne farver :)

  Håber så bare jeg får mig et kolonihavehus snart, hvor alle mine fine ting kan pynte. Tænker at melaminmuffinsformene kunne være fine som potteskjuler i et fint kolonihavehus :)

  SvarSlet
 9. Fik også lige fingre i et par krus og de fine melamin muffinsforme i fredags :) Går og overvejer en undskyldning for også at købe de fine skåle med låg ;) Manden smed en af mine røreskåle ud i weekenden, men han mener ikke det retfærdiggør at jeg køber tre nye... Tænke tænke... :D

  SvarSlet
 10. Åh ja, et kolonihavehus - hvem der bare var SÅ heldig! Og tingene ville da bare passe perfekt dertil..

  Prøvede også at finde en undskyldning for at købe skålene, meeeen jeg har et eller andet med skåle - så vi har VIRKELIG mange! Og jeg har faktisk næsten lige købt store melamin skåle i farver med låg så turde ikke helt købe disse også - men fine det var de altså!

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D