tirsdag den 11. maj 2010

Dagpleje vol .2

Sååååå skete der lidt!
Farmanden tog sagen i egen hånd og ringede og brokke sig lidt over systemet og over den tildelte plads, på en pæn måde selvfølgelig!

Idag ringede de så og fortalte at nu havde de fundet en ny plads til os tætte på, og ja det må man sige! Faktisk kun små 5 min herfra på gåben - SÅ perfekt.
Jeg gik ned forbi tidligere idag, super hyggeligt gammel hus hvor alt bare er så hyggeligt og pænt i stand - vi skal mødes med dagplejeren på næste onsdag, jeg glæder mig rigtig meget og håber håber håber at hun bare er helt perfekt!

Alternativet er at vi må sige nej og vente 3 måneder endnu, egentlig ikke det store problem, meeeen jeg satser nu på at hende her bare er helt perfekt..

Dejligt med lidt succes fra kommunes side også, har ellers altid haft utallige kampe med dem igennem årene, men det hjælper åbentbart når Farmanden ringer!

1 kommentar:

  1. Jubiii, og stort TILLYKKE. Det var da fantastisk læsning :)
    Det er nu altid rart med succesoplevelser :)

    SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D