fredag den 14. maj 2010

EL-GIGANTISK!

Her er så hvad mine loppe-penge skulle bruges til..


Tidligt op og så ellers afsted for at stå i kø med små 4000 andre mennesker i håb om at få fingrene i nogle af de lækre Åbningstilbud hos Elgiganten i Gentofte.

Vækkeuret ringede 04:40, mormor kom klokken 05:15 for at passe på den sovende Mynthe - og så ellers afsted! Egentlig en rigtig hyggelig tur - der var live musik, man fik serveret frisk kaffe og morgenbrød lidt slik og sådan - og løbene information omkring varebeholdningen så man ikke stod forgæves i kø.
Efter nogle timer kunne vi frit gå ind i en lækker butik med 150 glade og serviceminded hjælpere - Vi fik hvad vi kom efter og lidt til endda.. - Super lækkert!

Vigtigst af alt er mit super lækre overfede kamera og min fantastiske røremaskine - Yay!!!


Mit scoop
- Kamera, Røremaskine, Kaffemaskine, PS3 + tilbehør samt en ekstern harddisk

Den lange lange kø, en lille kilometer blev det til og små 4000 forventningsfulde gæster inden åbningstid!Hvis andre skulle være interesserede kan jeg fortælle at de holder åbent til 24 idag, og at åbnings tilbuddene gælder weekenden over.

F.eks.
Canon EOS 1000D til 1999,-
Kicthen Aid røremaskine til 2499,-
Playstation 3 til 1499,-

De havde også lækre tilbud på diverse fladskærme og bærbare computere!

2 kommentarer:

  1. uh - tillykke med dine fine fund. Sådan en køkkenmaskine drømmer jeg også om, når jeg engang har et køkken, hvor der er plads hehe. Og kameraet er jo en super fed gadget (har selv et eos450d). God weekend.

    SvarSlet
  2. Åhh hvor har i gjort nogle gode handler....Bare det var mig, jeg drømmer om alle de samme ting'

    Kh Janet

    SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D