onsdag den 12. maj 2010

Tullebukser i Vintage

Så kom symaskinen endelig frem - den har været savnet!
Et par små søde tulle bukser til Pyntemynthen ud af noget lækkert gammelt retro/vintage stof.
Synes selv at bukserne er blevet super søde, desværre er de liiiiiige det mindste! Æv.. Synes ellers mønsteret så så stort ud, men nej, Mynthe er nok bare både lidt lang og lidt tyk:)

5 kommentarer:

 1. Fantastiske bukser og ikke mindst helt fantastisk lille tøs'pige - mon vores børn vokser i smug? Syntes tit tøjet snyder selv om man kigger på de små hver dag og selvfølgelig har HELT styr på hvor store de er :O)

  SvarSlet
 2. Hvor er de bare super fine, Camilla!!

  SvarSlet
 3. Så flink du er, den ble kjempe fin :) kjek og ha nå når sommeren kommer :)

  SvarSlet
 4. Søde bukser og stof og selvfølgelig dejlig baby. Jeg synes jeg har det omvendte problem trods stor og rund datter/stor baby. Jeg syr mest fra Meedoms bog 1-3 år og jeg synes størrelserne passer godt eller er til den store side. Der er i øvrigt masser af gode modeller i.

  Kh
  Monika

  SvarSlet
 5. Tusinde tak - synes også selv de er fantastisk søde, bare ærgerligt med størrelsen:(

  Det er faktisk Meedom jeg har syet efter;)
  Det er nemlig en super bog med en masse lækre mønstre, men tror dog at jeg skal bruge en anden form næste gang så hendes lårbasser kan være der, det kan være det bliver weekenden projekt!

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D