fredag den 7. maj 2010

Dagpleje klar


Ja så er der kommet brev fra kommunen ang dagplejeplads.. - MEGET før end vi havde regnet med, og SLET ikke det vi havde ønsket!
Vi havde ønsket vuggestueplads i midtbyen fra slut juli/start august, men har istedet fået dagpleje pr 14 Juni langt pokker i vold.. Great!!!

Nå, men må jo få det bedste ud af det tænkte jeg, og ringede derfor for at få et møde med kommende dagplejemor, men det viser sig så at hun endnu ikke er startet, og først starter op som dagplejer pr 1 Juni - så tænker jeg, er det godt eller skidt?

Hader min kommune og dette daginstitutions helvede!!!!!!
- Og så er problemet nok også at jeg slet slet slet slet ikke har lyst til at aflevere mit barn allerede, så jeg er nok også på forhånd lidt sortseer..


5 kommentarer:

 1. Åh mit stakkels barn, Ville ønske jeg kunne give dig kr, så du kunne gå hjemme lidt længere, og i ville være ovenpå økonomisk alligevel.
  Knus din mor ;o)

  SvarSlet
 2. Kære Pyntemynte & Mor:-)

  Det er ofte et bøvl med at få lige den plads man kunne ønske - personligt er jeg dog langt hellere til dagplejen, end til vuggestuen.

  Overgangen er ofte blidere for børnene, det er en lille fast gruppe i et privat hjem, og de er stadig små. Støjniveauet er mindre - og igen, de ER små når de starter - så her er mere plads til omsorg for det enkelte barn, tænker jeg.
  Det er samme kendte menneske - hver eneste dag - og det MÅ da være mere tryghedsskabende for et lille barn der kommer direkte fra omsorg og mor nus;o)

  Om det er godt eller skidt at hun er nystartet dagplejer, det afhænger jo fuldstændigt af personen - men se på det som "Hun er ny - vi kan præge hende, og være med til at få tingene som vi gerne vil dem" i stedet for "hun er ny, hun aner jo intet".
  (Og hun kan jo ha været dagplejer tidligere`?)

  Uanset, jeg håber I alle bliver glade for det:-)
  God weekend.

  SvarSlet
 3. Åhh, det dagpleje/vuggestue helvede...

  Meeen, hvor er Mynthe dog bare dagpleje-cute!
  Jeg ønsker mig sådan en fjällräven taske i lilla til min datter ;)

  SvarSlet
 4. Hvad sker der hvis I siger nej til pladsen?

  SvarSlet
 5. Hej - jeg stod i næsten den samme situation for ca. 3 år siden, da min datter skulle starte i dagpleje. Min datter kunne først starte 2 dage i dagpleje, før jeg skulle starte på arbejde, og så en helt ny dagplejemor, som startede op med min datter som første barn, og tilmed var dagplejemoderen kun 27 år. Hun var/er heldigvis en super-dagplejemor (har selv børn, havde på daværende tidspunkt to piger, én på 2½ og én på 4 år, og alle mine bekymringer blev hurtigt gjort til skamme, og min datter har haft den bedste tid i dagpleje man kunne tænke sig.
  Så jeg vil bare forsøge at trøste dig med at det kan blive positivt alligevel, men også at jeg føler med dig i dine tanker omkring en helt ny dagplejemor. Kh Dorthe :-)

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D