lørdag den 9. marts 2013

Så har Mynthe plantet "blomster"!

Så er der nærmest bogstavelig talt forår i vindueskarmen herhjemme - præcis som sidste år. Sidste år fik Bedste T alle spirerne hjem i hendes drivhus da de var blevet for store til kassen og klar til at blive plantet om, i år tror jeg vi forsøger selv. Mynthe og jeg ønsker os nemlig et lille bitte væg drivhus til altanen, kun lige stort nok til et par krukker med henholdsvis tomater, agurker og ærter.

I år valgte vi den billige løsning af frø, men mon ikke de er lige så gode som alle andre? Det tænker jeg.
Jeg synes den slags er lidt hyggeligt, især at følge, for det går jo egentlig ret hurtigt med alle de små spirer. Og Mynthe synes det er fantastisk at det er 'hendes blomster' som hun siger, de står i hendes vindueskarm så hun rigtig kan følge med. Det er sjovt, vi har gjort det hvert år, men i år er hun dét ældre, og forstår meningen med det hele og at det rent faktisk bliver til noget spiseligt, hun synes det har været en fest at lege med jord og plante små bitte frø.
Jeg tror allerede hun har kigget i spirekassen mindst 20 gange! Mon ikke hun hurtigt lærer hvad tålmodig går ud på?


Image and video hosting by TinyPic2 kommentarer:

 1. This is what we are going to do tomorrow! We have "chocolate tomatoes" to plant...so I´m curious if they will ever grow lol (we only picked them because they had "chocolate" in their name ;))

  SvarSlet
 2. Hvor hyggeligt :)
  Vi har et lille drivhus i vores meget lille have, det er ikke større end et vægdrivhus, og vi har virkelig meget glæde af det. Vi bruger det især til krydderurter og et par tomatplanter, og det er bare det lækreste at lige stikke hovedet derud og hente lidt til aftensmaden :D

  Jeg tænker at mine unger skal plante et par pralbønner i år, for de er såååå hurtige til at vokse, så de måske kan bevare tålmodigheden lidt. Dem kan jeg huske, fra jeg var barn, de var vildt spændende :)

  God fornøjelse med det.

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D