onsdag den 13. marts 2013

Nye beboere til dukkehusetPostmanden kom med en gave til Mynthe igår, (det er egentlig lidt sjovt, Mynthe forstår ikke helt hvorfor hun altid får gaver af postmanden, men siger pænt tak til ham fordi hun mener at han er julemandens hjælper, og derfor giver hende gaver.. Heh..) Gaven indeholdte fine små Sylvanian's til dukkehuset og samlingen.
Vi har nogle søde små mus i forvejen og Mynthe nyder godt af deres selskab og er nu henrykt over at familien mus er blevet venner med familien kanin, som tilmed har vintertøj og en vaskeægtesnescooter.

Mynthe har aldrig rigtig været særlig betaget af dukkehuset, til min store skuffelse, eftersom det tog ret mange timer og kræfter at sætte det i stand til hende. Men tingene lysner, indenfor det sidste halve år er det nemlig blevet mere og mere spændende.. Efter vi flyttede satte jeg det væk, øverst oppe på hendes skab - og eftersom hun ikke bare liiige kunne komme til det begyndte hun automastisk at spørge efter det lidt oftere.

Jeg er ret sikker på at de nye beboere gør det en lille smule sjovere at lege med dukkehuset fremover.
Faktisk er hele Sylvanian Families et ret så imponerende univers, jeg er helt overrasket over hvor meget tilbehør og forskellige 'lege' der egentlig findes, realistisk og alligevel perfekt leg til fantasien.


 Indlægget er sponsoreret, ordene er mine egne
- Se min reklamepolitik her


Image and video hosting by TinyPic

5 kommentarer:

 1. Søde nye venner! De skal nok blive et hit ;)

  //Emilie
  http://gravidmedlupus.blogspot.dk/

  SvarSlet
 2. Oh they are too cute! :) xo

  SvarSlet
 3. De er bare så søde. Jeg var selv vilde med dem da jeg var barn.
  Jeg havde en stor samlign incl alt mulig gejl til, som min mor heldigvis har gemt så min datter nu kan få glæde af dem. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor sjovt - og fedt hun har gemt det! Der er nu noget helt særligt over sådanne 'genganger' legetøj :-)

   Kunne være jeg skulle huske at gemme lidt også, jeg er ikke ret god til at gemme noget som helst faktisk, jeg sælger det eller giver det væk - måske jeg skulle tænke lidt mere over det ;-)

   Slet
  2. Jeg tror jeg har det lige omvendt. Jeg tror jeg får lyst til at gemme det hele. ;) men altså nu er min datter også kun 7 mdr. Så jeg bliver nok klogere. ;)

   Slet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D