torsdag den 14. marts 2013

Børnekunst på væggen // DIY

At have sine børns kunst på væggene kan være lidt af en udfordring - sådan har jeg det i hvert fald. Det er ikke alle Mynthes kreationer der er lige pæne, og det er langt fra alt der får en plads herhjemme (ja ja, jeg er den slags mor!) Over mit skrivebord har jeg et lille moodboard på væggen hvor hendes ting bliver 'udstillet' lidt tid hver især, men i stuen og resten af huset er det lidt sparsomt hvad der er at finde - ganske enkelt fordi jeg er sart! Lige fortiden kan man finde lidt påskepynt, et par perleplader og et maleri.

Men så var det jeg fik en idé, for jeg elsker de mange tegninger Mynthe producerer lige for tiden, den barnestreg kan noget helt specielt, så selvfølgelig skal nogle af hendes tegninger også op på væggen, måske genkender du disse to, hvor hun har tegnet mig og hende? De betyder rigtig meget for mig. Og med lidt fint papir i baggrunden pynter de nu rigtig fint i stuen, de bærer stadig præg af at være børnetegninger men bliver fremvist på en stilet og dekorativ måde - og Mynthe er SÅ glad og stolt.


Image and video hosting by TinyPic

12 kommentarer:

 1. So cute! Nice way to display artwork ;) xo

  SvarSlet
 2. Det ser rigtig godt ud, - fine små mennesker, set fra et barns synsvinkel....
  Og din nye væg ser spændende ud.....må vi se den i helheden??

  Hilsen
  // CUPCAKE-STYLISTEN //

  SvarSlet
 3. Hvor er det fint - Det er altså ikke alt børnekunst der er lige spændende at have oppe - Og nogle børn producerer virkelig meget!
  Så må man bare lave en fin mappe man kan gemme det i, og sidde og kigge i sammen med barnet engang imellem...

  SvarSlet
 4. Hvor er det bare fint og super personligt :)

  SvarSlet
 5. Hvor er de skønne! Tænk hvad en saks og fint papir kan gøre :-)

  SvarSlet
 6. Skøn idé. Har en stak af smukke tegninger fra børnene - her kunne man jo fremhæve dem, på en helt ny måde :) Tak for inspiration :)

  SvarSlet
 7. Det er en rigtig god ide og syntes ikke du er "sart", man får virkelig meget fra de små, så syntes det er ok at samle det lidt og de illeder er da så fine:0)

  http://kaerholmkrea.blogspot.dk/

  SvarSlet
 8. Så fine tegninger.

  Jeg synes heller ikke du er sart. Jeg udstiller heller ikke alt herhjemme. Jeg har lært mine børn, at alt ikke kan vises frem. Jeg har en særlig kurv til hver af pigerne hvor de mest betydningsfulde og flotte kreationer bliver gemt. En gang om året sorteres tegningerne mm. og sættes i ringbing. Meget sjovt at se udviklingen gennem årene. Jeg har også lært mine piger at man skal gøre sig umage og nyde det når man udfolder sig kreativt og det afspejler sig virkelig i de tegninger mm. pigerne nu laver. Der følger ofte en lang fortælling med når jeg modtager tegninger- Skønt.
  Jeg er også den slags mor der kan finde på at sige at noget er grimt eller at pigerne ikke har gjort sig umage. Selvfølgelig er kruseduller flotte når man er to år, men ikke ok længere når man er 6 og 9 år og ved de kan tagne super flot.

  SvarSlet
 9. Ser da godt ud! Og skønt valg af gavepapir - det er det samme der ligger under min glasplade på sofabordet :)

  - og hey, nu vil vi da gerne se de blå vægge. Dét ser nemlig spændende og godt ud :)

  Som de andre siger, så er du altså ikke sart. Tror det er ganske normalt at have det sådan med alt det man kan få fyldt ind i sit hjem af børnekreationer. JEG har i hvert fald ikke tænkt mig at fylde mit hjem med ALT hvad Baby M kommer til at lave. Måske en halv væg, eller en opslagstavle et eller andet sted i hytten, hvor man kan skifte ud - that's it.

  SvarSlet
 10. Arj de er da vidunderlige sådan som du har stylet dem.
  Må også ærligt indrømme. At skulle jeg gemme alt det som Nanna slæber med hjem af diverse "kunstværker" fra vørnehaven. Så havde vi snart ikke plads til meget andet! Jeg synes selvfølgelig det er vigtigt at gemme noget, men nok mest der hvor man kan se en forandring i det der er lavet, eller det hvor man kan se hun har gjort sig umage, og ikke bare æavet en hurtig krusedulle og et stykke tape på papiret!

  Hvor er papiret fra? Det er ret fedt!

  SvarSlet
 11. Hvor er de fede. Er vild med tegninger fra børn i dette stadie. Fedt papir også.

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D