torsdag den 7. marts 2013

Name tag // DIY


Kønt er det ikke, men skide praktisk faktisk talt!
Igår gik turen jo som skrevet, til zoologisk have, og min største frygt i livet er at der skal ske Mynthe noget (7-9-13) eller at hun skal blive væk fra mig. Sidst nævnte ting kan jeg heldigvis forsøge at forebygge. Så når vi er nogen store offentlige steder hvor muligheden for at kunne blive væk eksisterer, får Mynthe altid noget med hendes navn på samt mine og andres kontaktoplysninger.

Igår gik det stærkt for vi havde travlt, men et fint lille træhjerte, oprindeligt til og fra kort fra jul, fik hurtigt monteret en nøglering således at den kunne påsættes jakken. Foran, Mynthes navn og et prinsesseklistermærker - mest af alt for at gøre Mynthe opmærksom på hvad det går ud på, at skulle hun blive væk har hun prinsesserne der passer på hende. Bagpå står alle mine kontaktoplysninger.
Sikkerhed frem for alt, min lille guldklump skal aldrig opleve at blive væk fra sin mor, og i så fald skal hun tilbage hurtigst muligt, nå!


Image and video hosting by TinyPic

4 kommentarer:

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D