mandag den 18. marts 2013

Have drømme og tulipaner


Jeg har så absolut ikke grønne fingre! Men ihh hvor ville jeg gerne..
Min evige drøm er hus og have, eller.. nok nærmere herskabslejlighed og et lille frimærke - når jeg ser realiteterne af min fremtid i øjnene, er hus og have nok ret så urealistisk i forhold til sygdom, MEN, derfor må jeg jo gerne drømme - så det gør jeg ivrigt. Jeg ville elske at have en lille bitte have med et lille legehus og et gynge til Mynthe, samt et drivhus til mig selv og et enkelt højbed til krydderurter mm. en fin lille græsplane og en smuk terrasse fyldt med krykker indeholdende en masse farverige blomster - og så skal man kunne åbne de smukkeste franske dør fra huset ud til terrassen, selvfølgelig!
Ej hvor ville jeg elske det - men okay, når jeg vågner, kan jeg nu godt nøjes med mindre..

Men tulipaner, tulipaner i massevis må gerne pryde min have, sammen med ranunkler. Jeg elsker ranunkler, en klart yndlings. Nå, tilbage til tulipanerne, for i sidste uge kunne man i rema købe en buket tulipaner for bare 15kr, og det gjorde jeg selvfølgelig - der er nu intet som friske blomster i ens hjem, det kan kurere en masse sure miner og negativer tanker. Senere på dagen fik jeg endnu en buket, fra min far og hans kæreste - købt samme sted, men helt og aldeles anderledes da de sprang ud. Er egentlig ret fascinerede af den.. Kender du mon den tulipan-sort?


Image and video hosting by TinyPic

2 kommentarer:

  1. Ih ja her har jeg også havedrømme. Ville gerne have plads til et kæmpe enormt drivhus! Men lige nu har vi en lille bitte frimærkehave og det er faktisk helt fint. Der er ikke plads til mit kæmpe drivhus, men det lille plastikhus fra Tiger, kan sagtens bruges ;-)
    Men vi må godt drømme! Især i selskab med tulipaner!

    SvarSlet
  2. Drømme er dejligt - Men holdt K... Det kunne mærkes på vores økonomi da vi flyttede i hus, der er bare ikke råd til det samme *suk*

    SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D