Annoncering

Det sker efterhånden ret ofte at jeg bliver kontaktet af forskellige pr-firmaer og mindre virksomheder der ønsker at få deres produkter markedsført igennem min blog. Jeg føler mig meget smigret af de mange tilbud, og er utrolig glad for at min blog findes brugbar og interessant.
Jeg tester og anmelder også gerne forskellige produkter der har min og bloggens interesse som hovedmål.

Dog skal det siges at jeg udelukkende skriver om ting jeg selv kan stå inde for, relaterer til, eller ting der kan knyttes til min blog og dens målgruppe. Alle skrevne ord er mine egne, meninger og holdninger ligeså.
Bliver jeg bedt om at teste en ting, kommer jeg med min ærlige mening omkring produktet.

Det sker ofte også at jeg takker nej tak, til tilbud fordi jeg ikke finder det relevant til bloggen her og den målgruppe jeg forsøger at fange, eller simpelthen fordi deres tilbud er for dårligt. "Noget for noget" - Takker jeg ja til at omtale et produkt, har jeg formegentlig fået produktet tilsendt som gave til mig selv, og som oftes vil der være et lignende produkt til mine kære læsere der lanceres som en Give Away, således at alle parter får noget ud af produktets omtale. Jeg forpligter mig ligeledes heller ikke til at omtale produkter jeg får tilsendt uopfordret.
Hvis et indlæg indeholder et sponsoreret produkt el. lign. hvis det altid stå skrevet sidst i indlægget. 

Jeg kan også sagtens finde på at omtale en anden blog eller 'reklamere' for en side, et produkt eller andet, blot fordi det er noget jeg finder interessant, kan relatere til, eller for at støtte op om en god sag - helt og aldeles frivilligt. Det er kun skønt at kunne inspireres og at kunne inspirere.

Har du et produkt eller andet du gerne vil have vist frem på min blog er du velkommen til at kontakte mig, hvad end det er i privat eller erhvervsmæssig interesse.

mail: cn.joergensen@hotmail.com

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D