søndag den 23. februar 2014

Mynthe tester bObles myresluger..
Mynthe har været så heldig at få lov og teste den lækre myresluger fra bObles.
Herhjemme elsker vi bObles og samlingen vokser stille og roligt. Og endnu engang er det altså et stort hit.. Den er simpelthen super smart. Mynthe har brugt den måde til bord og som skammel, men mest bliver den dog brugt til at lege jorden er giftig med. De to mindste af de tre dele har en buet bund hvilket gør at balancen styrkes når man går på den. Mynthe er ellevild og særdeles tilfreds - mor her? Ja jeg elsker at vi kan have pænt "legetøj" stående fremme, og jo så synes jeg altså bare generalt det er nogle lækre ting de laver, jo ældre Mynthe er blevet destro gladere er hun faktisk blevet for tingene.

Vi har fået lov at teste produktet for Babytorvet.dk og Babysverden.dk, et par skønne sider med god service, viden samt kvalitets bevidste produkter, hvor du praktisk talt kan få stort set alt det babyudstyr du behøver. Som kommende mor, nybagt mor eller mor til småbørn er det alfa omega at finde et godt sted at handle ind til de små.

Er du mon lige så begejstret for bObles og gode børne webshobs som vi er herhjemme?
Så "stay tuned" - der kommer nemlig en konkurrence en af dagene hvor en af mine heldige læsere skal forkæles.

Indlægget er sponsoreret, 
alle ord og holdninger er mine egne

Image and video hosting by TinyPic

5 kommentarer:

 1. Er, som du, vild med at legetøjet er så pænt, at det kan integreres i indretningen samtidig med, at det styrker børnenes balance og fantasi.

  Louise Siri

  SvarSlet
 2. Ane har indtil videre Kyllingen og boldene fra bObles - og jeg er helt sikker på, at vi nok skal få føjet mere til samlingen:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mynthe fik elefanten i 1 års fødselsdagsgave, der started vores samling. Faktisk er det først efter hun blev 2½ tror jeg, at det sådan for alvor er blevet et hit men nu bruger hun det også meget.
   Kender ikke boldene faktisk, kyllingen elsker mynthe også. Næste ønske for os er krokodillen :-)

   Slet
 3. Hos os har vi hvalrossen, som Luna fik i julegave. Hun kan godt nok ikke bruge den endnu, men Liam elsker at rutsje på den og vi ønsker os helt sikkert elefanten og myreslugeren så vi kan få en hel legeplads :D
  Hvor er du heldig, at du har fået lov til, at teste den :D

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D