tirsdag den 18. februar 2014

Tirsdagsfix // Hama perler

Herhjemme elsker vi at lege med perler, men vi er ved at være godt trætte af de helt almindelig perleplader så vi har taget pinterest i brug, og sikke dog - fagre nye verden!
Der er oceaner af muligheder, også for drenge. Vi havde fætter Nicklas på besøg en dag i vinterferien i sidste uge, og han blev også bidt af perlerne.. Det var dog ikke prinsesser men derimod Angry Birds der fangede hans interesse. Det er en super god øvelse for børnene at lave perler efter et mønster, de lære at tælle og noget om former og opstilling. 
Er I ikke fortrolige med pinterest, kan en helt almindelig google søgning også sagtens give en masse gode perle billeder.

Image and video hosting by TinyPic

4 kommentarer:

 1. Ja det er i sandheden vildt hvad der kan laves af perler, herhjemme laver vi traktorer og der er bestil Mario i perler også ☺️

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig rigtig vildt, men på den måde for det også drengene meget mere med på banen. Lyder sejt med Mario ;-)

   Slet
 2. Rigtig fine billeder du har fundet, elsker dine Tirsdagsfix:0)
  God dag til dig.
  Vh Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Louise,
   dejligt at nogle er vilde med mine tirsdagsfix ;-)
   - du må sige hvis du har nogen specielle ønsker

   Slet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D