torsdag den 13. februar 2014

Tiden går..

Jeg kan slet ikke følge med lige for tiden, jeg har ti tusinde ting i mit hoved, ting jeg skal nå, ting jeg gerne vil nå og så er der bare de der ting man bruger en hulens masse tid og ressourcer på at få bearbejdet.. Sådan en uge har den her uge været, og faktisk også den sidste.
Jeg en har en masse på hjertet til bloggen her, det skal nok komme frem - jeg skal bare liiiiiige finde tiden og lysten..

Vi har holdt vinterferie i denne uge, alle tre, for første gang nogensinde faktisk. Hold nu op hvor har vi hygget, zoologisk have, biograftur, brunch, legeland, legekammerater mm. Og så har vi haft passet den gode gamle Bassemand i ferien, til Mynthes store fornøjelse. Tiden er fløjet afsted. Imorgen skal Mynthe til sin far, og kærestenmanden og jeg drager til Århus weekenden over, vi har fået et hotelophold af mine forældre - super skønt, og vi glæder os, til ren og skær kærestehygge kvalitetstid!


Image and video hosting by TinyPic

2 kommentarer:

 1. Håber i får en skøn kæreste weekend!

  Kram
  /Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan tro vi havde en skøn weekend, tak :-)

   Slet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D