søndag den 2. februar 2014

Hama perle hyggeDen forgangne uge bød på lidt for meget sne og kulde til hvad vi kunne lide herhjemme, så vi blev indendøre i varmen og hyggede med perler istedet.
Jeg synes det er super hyggeligt at perle den med Mynthe, jeg finder især inspiration på pinterest eller en almindelig googlesøgning. Jeg er ikke så opfindsom selv, og det er altså noget sjovere at lave perler når man har et mønster at gå efter. Googler du "hama templates" kommer der et hav af muligheder frem. Mynthe gider ikke rigtig den slags lige fortiden, hun kan sagtens, men hun vil hellere bare vælte en masse perler på, og så får hun da lov til det - selvom jeg nu savner hendes fine prinsesser lidt, men jeg er sikker på at de snart kommer igen.
Jeg er blevet spurgt nogle gange hvor mine perlekasser er fra, de er fra Panduro. De er super smarte, dog kan der desværre ikke være en hel pose i hvert hul, det er lidt ærgerligt. 


Image and video hosting by TinyPic

2 kommentarer:

  1. Perler er så hyggelige at hygge med, især med det kolde vejr. Elsker at se, hvad andre har fundet på af fine designs.

    SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D