tirsdag den 25. februar 2014

Tirsdagsfix // Fastelavns kostumer

Fastelavn er lige om hjørnet, de fleste institutioner holder deres fastelavn på fredag eller på mandag. I følge kalenderen er fastelavn nu på søndag, den 2. marts. 
Mynthe har ikke helt kunne bestemme sig, først prinsesse, så spøgelse, heks, pigen fra frost osv. Men forleden dag fik hun en, ifølge hendes mor, langt bedre og sjovere idé. Jeg elsker at hun ikke skal være noget du kan købe i fætter BR eller som alle de andre piger. 
Vi har været på genbrugsjagt, alle 5 butikker i byen og har så småt fundet det vi skal bruge, resten skal symaskinen klare. Det er intet stort projekt, heldigvis da, men Mynthe er ellevild og jeg er sikker på at det nok skal blive godt! Mere om det senere.. 

Image and video hosting by TinyPic

2 kommentarer:

  1. 5 genbrugs butikker? Mine forældre bor jo i Hillerød og jeg skal altid forbi genbrugs butikkerne, men jeg kender kun til de 2 der ligger ved siden af hinanden i starten af gågaden! Hvor er de 3 andre!?!
    Glæder mig til at høre hvad hun skal være;)

    SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D