onsdag den 22. januar 2014

Livet som syg - Min historie.


Jeg har været så heldig at blive ambassadør for en ny kampagne der sætter fokus på usynlige fysiske sygdomme, "Kan du se mig". Jeg har derfor skrevet et lille skriv om mig selv, min situation og min sygdom. Det er hudløst ærligt og meget personligt - måske vil du gerne vide mere om sygdommen og dens gener eller måske er du bare nysgerrig på mig og min sygdom..

I hvert fald håber jeg at du får en meget bedre forståelse af at leve med fibromyalgi (eller andre fysiske men usynlige sygdomme) efter at have læst mine ord, det er i hvert fald hensigten.Image and video hosting by TinyPic

10 kommentarer:

 1. Virkelig et rørende indlæg/artikel og jeg tager hatten af for, at du går frem og fortæller åbent og ærligt om din sygdom. Jeg synes netop som du, at det er vigtigt netop at være åben og ærlig om ens fysiske som psykiske problemer.
  Du kender vidst allerede til min historie.

  Kærligst Helena

  SvarSlet
 2. Jeg faldt lige over linket, som Lisa har delt på facebook. Du er så sej, Camilla!!!! Al mulig respekt til dig og tak fordi du deler:)

  SvarSlet
 3. Super godt skrevet Camilla!! Tak for indblik og for at du deler. Respekt herfra! :-)

  SvarSlet
 4. Hvor er det bare dejligt at læse! Jeg lider selv af lupus og det er bare SÅ hårdt at leve med i så ung en alder og så svært for folk at forstå, når man ikke ser syg ud! Rigtig dejlig læsning! :)

  //Emilie
  http://gravidmedlupus.blogspot.dk/

  SvarSlet
 5. Så godt skrevet - og dejligt du vil være med til at råbe op så de usynlige sygdomme kan blive lidt mere synlige i folks bevidsthed - det betyder bare så meget at møde forståelse i en ikke altid helt nem hverdag, og det er uanset om det er fysisk eller psykisk man er usynligt syg ; )

  SvarSlet
 6. Så flott at du er med i en kampanje og deler av dine erfaringer! Selv har jeg vært syk siden jeg var 3 år. Og siden jeg ble syk har jeg fått stadig flere nye diagnoser. Noen som følge av medisinbruk og noen som følge av at mitt imunforsvar ikke fungerer og derfor finner stadig nye metoder å ødelegge kroppen min på. Mitt siste tilskudd er (sannsynligvis) fibromyalgi. Det ødelegger ikke kroppen, men som du sier er det enormt slitsomt og utmattende og gå med smerter hele tiden (det er jeg forsåvidt vant til, siden jeg har barneleddgikt, migrene og enno ett par "småtting", men no har jeg også smerter i muskler og leddfester - nesten hele tiden). Kjenner meg igjen i mye av det du skriver. Og det er kjempetøfft å ikke kunne få til alt man har lyst til (og da tenker jeg ikke på at man ikke får til på grunn av tidsmangel, men mangel på krefter - STOR forskjell), spesiellt tøfft å føle på mangel av krefter til å stille opp for barn og familie. Men det er jo mange måter å stille opp på, og av og til er tilsedeværelse nok (vanskelig å huske av og til ;) ).

  Synes du er kjempetøff som forteller om hvordan det er, for det er faktisk ikke så lett å stille sitt liv frem for andre! Det vet jeg :) Spesielt ikke i en (nett)verden hvor alle stiller ut sin perfekthet!

  Stå på og lykke til :)

  SvarSlet
 7. Hatten af for dig, Du er helt sikker en god mor og en kærlig kæreste, selvom der er en af de skjulte sygdomme - vi er det bare på en anden måde :D

  SvarSlet
 8. så fik jeg da lige tårer i øjnene. Hvor må det bare være hårdt for dig - men hvor er du sej! Jeg er sikker på, at du er både er en fantastisk mor og kæreste :-)

  SvarSlet
 9. Jeg har læst artiklen, det er rørende og rigtig godt skrevet!

  SvarSlet
 10. Jeg fandt din blog, via dit opslag i FB/Børneværelset. Og da jeg har set og kommenteret det lille fantastiske pigeværelse, spotter jeg ordet fibromyalgi. Det lider jeg også af, samt kronisk træthed, så nu vil jeg læse din fulde artikel. Jeg har selv en blog, men har ikke holdt den ved lige, dette fordi min koncentration er så forbandet dårlig, men får lyst til at gå i gang igen, når jeg ser din. Min største bekymring er hele tiden, om jeg kan være og er en god mor, for min søn på 10. Knus til en fibro fra en anden :-)

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D