fredag den 17. januar 2014

Fredags madpakke snack

Fredag er snack dag i børnehaven, så må man nemlig have en lille ekstra ting med i madkassen. Og som nogen af jer husker er jeg altså ikke særlig begejstret for danonino yoghurter, ostehaps, frugtstænger og den salgs - nej, jeg er mere til den ægte vare. Og jeg ved godt at ungerne ofte synes det andet er meget mere interessant, især pga farverne og at de direkte taler til børnene. 
Mynthe er heldigvis alt spisende, og det hænder da at hun spørger om vi skal købe noget af det, men finder sig i et nej. (endnu da).. Men det er altså også ganske nemt at lave nogle lækre madpakke snacks selv. 

Se bare her, i stedet for en lille danonino yoghurt, er her mit modspil. Og heldigvis vil Mynthe meget hellere have dette. Vi har altid enten neutral yoghurt eller skyr i køleskabet, og topper du det med lidt lækkert ender det med at blive et hit. Her har Mynthe selv valgt topping - Havregryn, vindruer, granatæble og mandler. 
Vupti, så var fredags snacken klaret!  


Image and video hosting by TinyPic

6 kommentarer:

 1. Det ser da også bare alt for lækkert ud! Mums. Desværre kan jeg ikke få mine børn til at spise den slags; jeg håber det kommer med tiden,så jeg kan tilbyde dem andet end æbler, bananer og vindruer. Og nej - de får heller aldrig Danone-yoghurt, ostehaps (kun hvis jeg selv skærer dem af rigtig ost) eller det der ligner.
  God weekend til jer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør jeg nemlig også, eller en haps af en god pølse. Dine børn skal nok spise det med tiden, så længe de ikke presses til det men får muligheden for at smage i ny og næ.
   Tak, håber også jeres var god :-)

   Slet
 2. Det ser rigtig lækkert ud! Hvad får Mynthe det med i, tænker hvad har du af beholder, der holder tæt? :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige de her små firkantede bøtter er faktisk bare fra søstrene grene, de havde dem i to størrelser, denne og så en halv af den. TIl hhv 4 og 6kr mener jeg. De tåler faktisk alt (opper, microocn, fryser mm.) og er tætte. Og til den pris er de jo nemme at skifte ud :-)

   Slet
 3. Det er simpelthen bare nogle rigtig gode ideer til madpakker du har. Noget mere spændende end det min Victor får med..men han er også kun 18 mdr og så længe det er rygbrød med leverpostej er han lykkelig :) Men tror da jeg vil prøve de der gulle-fritter til ham !

  Mvh. Christina & Victor
  Vildbassen.blogspot.dk

  SvarSlet
 4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D