tirsdag den 7. januar 2014

Årgang 0 - Sidder du også klar?

Én af de gode ting ved januar er dem her, 4 efterhånden unge mennesker, nemlig dem vi har fulgt siden deres 0. år. Årgang 0 børnene. Mon ikke der sidder rigtig rigtig mange danskere klar til 4 nye afsnit af den populære "serie"? Jeg sidder i hvert fald klar, lige som jeg har gjort alle de andre år.

Egentlig er det jo ikke noget ekstraordinært godt tv eller noget helt enestående, nej det er bare helt normale danskere med helt normale hverdags problemer - de er vel egentlig gået hen og blevet allemands eje?
Jeg kender dem ikke, men føler alligevel at jeg kender dem. Især elsker jeg at kunne følge med hos Emma og hendes skønne familie, Rakel bringer altid et smil eller et lille grin frem, og Stefanie imponerer mig lige så meget som hendes unge familie, dem tager jeg nu hatten af for.

Man har vel allesammen sine meninger og holdninger omkring programmet og de mennesker der deltager, jeg har også haft mine ja, men de overrasker hvert år.
Det er dansk når det er bedst, og jeg sidder klar i aften som altid - Gør du?


Image and video hosting by TinyPic

13 kommentarer:

 1. Ja, det gør jeg eller vi. For her er ældste sønnen på 10 lige så spændt og midterbarnet på 5 spørger nysgerrigt om hun også må se det ... Jo det er fast januar tradition

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor hyggeligt i alle kan se det sammen :-)
   Nemlig - januar tradition!

   Slet
 2. Sidder også klar, har fulgt dem siden år 0, har selv en af samme årgang, så er sjovt at se hvordan de udvikler sig ;)
  Og Ja selvfølgelig har vi alle en mening omkring dem, men glæder mig hvert år Til at følge dem .
  god aften
  Mvh Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja så må det være ekstra sjovt og hyggeligt at følge med :-)

   Slet
 3. Her i husstanden følger vi dem også trofast... Glæder os hver gang, men bliver altid skuffet over at det lige når at begynde, og så er det slut!

  Louise Siri

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha, ja lige præcis, den følelse når jeg også at få :-)

   Slet
 4. Her bliver de også fulgt. Synes det er lidt sjovt at følge de børn og deres familiers liv.

  SvarSlet
 5. Du kan tro jeg sidder også klar, total yndligsprogram

  SvarSlet
 6. Jeg synes det er frygteligt - trivielt, og ja - meget hr og fru Danmark-agtigt. Så jeg holder mig langt væk;-)

  Mange hilsner
  Anna

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi hi, ja der skal jo være plads til os alle.. og jo vist, meget trivielt endda, men jeg synes nu alligevel at det er ret så hyggeligt :-)

   Slet
 7. Jeg elsker også Årgang O - januars højdepunkt hvad angår tv :)

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D