fredag den 3. januar 2014

Årets julekort

Eller.. det er vel egentlig sidste års julekort når nu jeg tænker mig om! Jeg nåede desværre ikke at få vidst jer dem i december, da jeg var lidt sent ude. 
Jeg forsøgte at finde det billigst mulige sted af få lavet personlige julekort som jeg ellers får lavet hvert år, men hold da op jeg synes priserne er helt enorm høje? 10stk for laaaaangt over 100kr - det synes jeg altså er dyrt, især når man som mig skriver 30 eller mere! 
Herhjemme er finanserne som bekendt ikke alt for store, og hvis man også vil have råd til lidt sjov indimellem må man jo spare andre steder. Så jeg gik i krig selv. Jeg endte med en betaling på lige knap 52kr og én halv times arbejde for 35 julekort.

Jeg lavede det ønskede billede på computeren, - I år valgte jeg en lille billedecollage af os alle, jeg laver gerne noget nyt hvert år så det bliver nyt og anderledes. Derefter fik jeg fremkaldt billederne på nettet, de kom efter bare to dage. Og med lidt karton og noget lim udgjorde det årets julekort - nemt og ikke mindst billigt, og resultatet blev faktisk rigtig flot! 


Image and video hosting by TinyPic

2 kommentarer:

 1. Virkelig fint julekort! meget mere personligt og langt federe ..:)

  guderne ved jeg ikke kan tåle de der julekort som er taget hos dårlige indendørs fotografer med samme baggrund, nissehue og rensdyr.. det der det er virkelig pænt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak :-)
   Og ja, jeg har lige præcis samme holdning som dig. Ha der er intet værre end de der små nisse kostumer og ungerne står med hø og træsko..

   Slet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D