tirsdag den 21. januar 2014

Nyt skal der til... - Genbrug, igen og igen og igen..

Nyt skal der til. Spisebordet her, var egentlig et jeg købte mega billigt som skulle fungerer midlertidigt indtil jeg fandt et rigtigt, det havde lidt vandskaber og ridser men for 150kr var det perfekt! Det var billigt og hurtigt hentet, og jeg stod alene uden nogen møbler dengang Mynthes far og jeg gik fra hinanden. Æhhhm, ja! Det er så bare lige 3 år siden nu..
Jeg har haft mange fantasier og idéer om hvad jeg ønkede mig i stedet, men som min pengepung ikke helt var med på. Jeg ville ikke bare købe nyt for at købe, nej, når man køber skal det føles rigtig. Ja, føles - sådan køber jeg nemlig møbler, med maven. Nu har vi så fundet et bord der både havde den rigtige mavefornemmelse men også den helt rigtige pris! Skønt. (mere om det en af dagene)

Bordet her, har et utal af minder og det var egentlig ret vedmodig at skulle af med det. For jeg kunne faktisk godt lide det, men altså, med vores store familier skal der være mulighed for gæster og bordet kunne godt nok trækkes ud, men uanset hvor mange plader kan der kun sidde to imellem bordbenene og dét er altså upraktisk. Bordet er kommet videre i teksten, en sød pige der netop var flyttet hjemmefra hentede det - er sikker på at hun også vil skabe nye minder med det.

Stolene er også købt brugt, desværre er de en udgået model og jeg har simpelthen ikke kunne opstøve dem nogle steder - vi ønskede os nemlig to mere. Det nye bord har plads til 3 stole på hver side. Stolene er solgt videre til en ny familie og lige pt sidder vi på klapstole herhjemme - sådan går det når man handler lidt for hurtigt.. Tiihii.. For jeg ved nemlig ikke helt hvad vi skal have endnu, og først og fremmest kræver det jo lidt penge.

Jeg er stor fortaler for genbrug og for at købe tingene brugt. Som I ved påvirker min situation vores økonomi ret meget herhjemme og eftersom jeg desværre ikke skider guld, ja så man jo sælge for at kunne købe nyt og spare sammen når man ønsker sig noget. Og dét er jeg heldigvis ret god til - i hvert fald at sælge ting!


Image and video hosting by TinyPic

7 kommentarer:

 1. Haha ej undskyld men kan ikke lade være med at grine lidt ad dit indlæg.. det lyder nemlig fuldstændig som mig! "Vi sælger jo bare det her for det skal altså skiftes ud" Vupti blev det solgt og så stod man der uden noget.. Sådan kom jeg fornyligt til at sælge vores store kædeskab og opdagede først bagefter, at den bøjlestang jeg ville have til, at hænge ned fra loftet ikke kan lade sig gøre, fordi der ikke er noget at skrue nogle kroge op i, i loftet! :/ Typisk mig! :P

  Men er spændt på at se hvilket bord og hvilke stole du vil have istedet :)

  SvarSlet
 2. Spændende at se hvad der flytter ind i stedet ; )

  SvarSlet
 3. Genbrugsguld er bare sagen!!

  SvarSlet
 4. Gjenbruk er bare supert! :)

  SvarSlet
 5. Har det helt på samme måde som dig, og det er altid hyggeligt hvis tingene har lidt historie :)
  Hvor er den fine barnestol fra? syntes ikke jeg har set modellen før..

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D