fredag den 11. maj 2012

Oh dear!
Jeg er et smut i byen for at kigge på bikinier.. Jesus et helvede når man har strækmærker, lidt for meget på sidebenene og tilmed hænge vom og patter, nå ja - lidt groft sagt måske!
Men tjek lige den her 80'er sag, oh dear.. Den vil da i hvert fald INTET godt gøre for mig og min krop!!! Mon der er nogen der rent faktisk tager den på, på stranden? Hmm..*POSTED FROM MY IPHONE

4 kommentarer:

 1. Den så jeg også i H&M i går, ved ikke lige hvad der er gået galt for de designere. Den er også ret højt skåret ved låret, ikke noget der umiddelbart gør noget godt for nogen! Det er vist en ommer!

  SvarSlet
 2. Hvor sjovt !!!! Jeg rynkede også noget på næsen da jeg så den..

  Helt klart en OMMER ;o/

  SvarSlet
 3. Ja, hvad pokker sker der lige for det! Jeg ved slet ikke hvilken målgruppe den er rettet mod -og end nogen overhovedet!

  SvarSlet
 4. Et eller andet sted vil jeg da håbe at der er nogen der gør.. Det ville ihvertfald redde min stranddag og give mig et grineanfald af dimensioner hvis jeg så noget komme i sådan en lækker sag.. :)

  http://frkhimmelblaashemmeligheder.blogspot.com/

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D