fredag den 11. maj 2012

Bikini jagten.. - for de fede!

Hvor end jeg gerne ville ligne hende til venstre kommer det nok desværre aldrig til at ske - næhh, jeg er nok mere hende til højre! Men pyt pyt, det har da også sin charme - f.eks. synes jeg at hun er piv frækt med hendes guldkæde trusser, ja dem tror jeg sgu' at jeg ønsker mig! Så ser man nok mere på dem end på mine lår.. Tihii..

Ej spøg til side. Men det VAR altså virkelig en jungle med de skide bikinier.. Finder aldrig én, og når der endelig er noget der fanger øjet passer farven eller størrelsen ikke, eller også er der ingen underdel til (??!?!?!)..  Det ender med at går med r*ven bar - eller måske bare hopper i en god gammeldags blå kansas kedeldragt, ja det ved man da hvad er! Og så måske lige et kork bælte til at holde mig oppe - svømning er nemlig heller ikke min stærke side.. Kønt syn ikke?

Billeder fundet på google
Image and video hosting by TinyPic

3 kommentarer:

 1. Jeg har selv haft et lignende problem med jagten på bikinier i et par år og jeg må bare sande at jeg hver gang falder for noget på hjemmesiden lace.dk. Jeg syntes de har et bredt udvalg og også badedragter der er sexede og ikke gammelkonet :-) Jeg har så de seneste par år ventet og ikke villet købe til den pris og har så derfor ikke fået, så i år har jeg lige købt til fuld pris og jeg glæder mig til at tage den i brug ;-)

  SvarSlet
 2. Jeg er også selv på jagt efter en og aner altså bare ikke hvor man finder en god bikini der sidder ordenligt og som man selvfølgelig kan få i forskellige størrelse med trusse og top og så uden at den ligner en mormor bikini eller bare er røv syg.

  SvarSlet
 3. Pyhh badetøj.. Mine bikinidage sluttede nok med ankomsten af min søn.. Men badedragter det løfter og strammer ind de rigtige steder er heller ikke en nem jagt.. :)

  http://frkhimmelblaashemmeligheder.blogspot.com/

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D