fredag den 26. februar 2010

Går i hi..


.. Altså bare for de næste 2-3 timer imens Mynthe sover til formiddag!
Der var egentlig en bunke vasketøj, en fyldt opvaskemaskine der burde tømmes, en støvsugning og meget mere der burde blive gjort, MEN idag vil jeg tage mig en slapper på sofaen..

8 kommentarer:

 1. Godt for dig og meget vigtigt:-)

  SvarSlet
 2. og så kan Myntepigen blive hentet af en frisk mutti med overskud når hun står op :)

  SvarSlet
 3. Skønt og helt sikkert velfortjent...
  Fin blog og side..fandt den lige i dag..Har en søn fra 20.august..og så også lige 2 sønner på 3 og 5 år..
  Har dog ikke gang i så mange kreative projekter nu,men der er gjort klar til dem..

  God weekend..og tak for påmindelsen om at vande forholdet..

  SvarSlet
 4. Hej Camilla,
  Det lyder som om du har lagt den aller bedste plan man kan have for en fredag...og jeg kan se at du har lagt pigen og pressefotografen frem - er nødt til at spørge om det er en tilfældighed eller om du er en vaskeægte sucker for gamle danske film...lige som mig:-)
  Knus Malene

  SvarSlet
 5. Så meget for den alenetid.. Mynthe mente kun hun skulle sove små to timer, det er jo også fint - men hun plejer nu altså at tage 3!

  Malumsen - Jeg ELSKER gamle danske film:) Min kære mand hader mig for det, så hver gang jeg ser mit snit til det bliver der sat en film på som baggrunds fjernsyn, det er nu det bedste..
  En anden svaghed er Matador, jeg kan se det igen og igen!

  SvarSlet
 6. Eeeeeej søde Camilla.....ENDELIG én som mig - jeg eeeeelsker gamle danske film, især Olsen Banden (elsker sku bare de små kriminelle fuskere - ville ønske jeg kunne prøve at leve i en tid hvor en slambert og en slubbert ikke er farlige)...er også vild med alle Dirch Passer film, Soldaterkammertater, Piger i Trøjen you name it...i love it!!!!
  Og min mand hader det også, men der er bare ikke noget bedre end en af "de gode gamle" på tossekassen - det er jo så velkendt at man sagtens kan sysle med andre ting samtidig:-)
  Knus Malene

  SvarSlet
 7. Matador er dejlig, som barn så jeg, den altid når jeg var syg. Det gjorde ikke noget man faldt i søvn, for man kunne den udenad:-)

  SvarSlet
 8. Åh ja, Piger i trøjen sendte de jo forleden - men måtte ikke se den for manden desværre!
  Men jeg er også stor tilhænger af de gamle klassikere - desværre er min samling endnu ikke sååååå stor, men der er da til en hel alene weekend!
  Sjovt så ens vi er;)

  Og ja Matador er jo som min bibel - næst efter sex and the city altså!

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D