torsdag den 18. februar 2010

Hudlæge vol. 2

Så fik vi overstået besøget på Bispebjerg idag, det gik rigtig rigtig godt! Det var nogle super søde læger (vi endte med at se 3 forskellige) som tog det alvorligt og sagtens kunne forstå os bekymrede forældre.. Hun fik undersøgt mærket, målt og trykket på mm. og alt er nu noteret også med billede og så skal vi derind igen om 3 måneder hvor de kan se dets nøjagtige udvikling og derefter tage stilling til hvad der skal ske med det, men det forsvinder jo højst sandsynligt og forhåbentlig af sig selv om nogle år..

Det var en hård omgang, sådan at blive undersøgt og skulle charmere alle læger og patienter i næsten 2½ time - og så ISÆR fordi mor her gerne liiiige ville snitte ikea på vejen hjem, og pga vejret gik trafikken RET langsomt, så hvorfor ikke lægge sig til at sove når nu man kan..

4 kommentarer:

 1. Hej Camilla,
  Hvor er jeg bare glad for at høre at det gik godt i dag...har faktisk tænkt på jeres lille familie i dag og sendt gode tanker...fra én mor til en anden:-)
  Kærlig hilsen
  Malene

  SvarSlet
 2. Hvor er du bare sød - Tusinde tak!
  Dejligt når folk udefra også deler ens bekymringer og sender lidt gode tanker:)

  SvarSlet
 3. Jeg har masser af gode tanker, så du siger bare til hvis du har brug for én en anden gang:-)
  Kærlig hilsen Malene :-)

  SvarSlet
 4. Godt at de tog jer alvorligt.
  Det er aldrig rart, når det er ens guldklump det drejer sig om...
  God dag til jer.
  Therese

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D