søndag den 21. februar 2010

Mine børn..

Mine to "børn" klar til afgang, turen gik med kage hjem til mormor - hvor vi søgte husly imens lejligheden igen igen igen blev fremvist..

7 kommentarer:

 1. Jeg krydser fingre for at i snart for den solgt! Og hvor ser de da bare søde ud :)

  SvarSlet
 2. Nååååååårrrrhhh....sikke et dejligt billede:-) Din lille Mynthe er bare SÅ sød, sikke et skønt blik hun har - der er bare LIV i de øjne:-)
  Håber da snart at I får solgt jeres lejlighed...har i købt noget andet, om man må spørge...bare for at være lidt nysgerrig:-)
  Knus Malene

  SvarSlet
 3. For et par*s*
  Suuuuoer søte..:)

  SvarSlet
 4. Hvilket herligt billede :o) Det får virkelig smilet frem. Har selv barn og hund og ved hvor svært, det er at få dem til at sidde stille samtidig :o)

  SvarSlet
 5. Ja de er bare SÅ søde de to og de elsker hinandens selskab!

  Malene.. Vi sælger pga pladsmangel (seriøs pladsmangel!!!) Vi skal lige have betalt noget gæld af og få sparet sammen til en udbetaling før vi kan købe noget nyt, så vi starter desværre med at leje.. Vi har mistet en hel del penge på nogle dumme handler, så nu står vi lidt dumt i det - desværre, men sådan ligger landet nu engang og så må vi jo bare kæmpe så vi kan starte på en frisk;)

  SvarSlet
 6. Wauw! Basse ser godt nok STOR ud! Men skønt billede!

  SvarSlet
 7. Haha hvor ser de söde ud der sammen ventende på at komme afsted

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D