søndag den 21. februar 2010

Lampe kup

Se lige den formiddable lampe! ELSKER den..
Det er en af den slags med magnet..
Den er fra Mormor som havde den fra Oldemor - lang historie, men for at gøre den kort; Mormor manglede en lampe og lånte denne af Olden og en dag jeg kom forbi forelskede jeg mig i den og måtte fluks eje den! (Det var heldig ok med både Mormor og Olden) Tænker at med en gang autolak i en lækker farve så er den fjing fjong som natlampe til Mynthe, eller måske jeg beholder den originale farver - vil tiden vise..

5 kommentarer:

 1. Denne lampen er kjempefin! Hilsen Pillepalle

  SvarSlet
 2. Hvor heldigt. jeg husker stadig, at jeg som barn væltede min farmor og farfars ned, og frygtede et kort øjeblik at den var ødelagt - men nej.. Jeg kendte bare ikke designet:-).. De er så skønne.

  SvarSlet
 3. Uh, dem kan jeg huske fra jeg selv var barn ;-)

  Hvis du bruger den som natlampe til Mynthe, så husk at sætte den udenfor rækkevidde. Jeg kan huske at min blev BRANDvarm. Så meget, at man kunne brænde nallerne seriøst! Så tjek om den også bliver så varm....så skal den langt væk fra barnefingre og sengetøj ;-)

  Mvh. June - Der pludselig føler sig gammel ;-)

  SvarSlet
 4. De er så fede, de kuglelamper der. Og ret eftertragtede efterhånden ;)

  Du må endelig ikke male den!!!

  Og som June påpeger, tænkt på det der med varmen, de bliver brandvarme...

  SvarSlet
 5. Hej Camilla
  Tak for din kommentar på min blog :) Åh, jeg orker næsten ikke flere pludderbukser, jeg har strikket mange af dem efterhånden :) Måske kan du selv få opskriften fra Fandango i Århus :) Sorry...
  Fed lampe! Præcis sådan en havde jeg på værelset da jeg var lille, men i brun! Tænk at de er fremme igen :)

  Kh Mette

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D