tirsdag den 16. juli 2013

Fødselsdags InvitationerBedre sent end aldrig ikke?
Vi kom endelig igang med vores fødselsdags invitationer - Mynthe og jeg har fødselsdag med tyve dages mellemrum så vi plejer at slå det sammen. Det er nemmere og billigere, og indtil videre synes Mynthe det er en fantastisk idé og super hyggeligt - heldigvis! Vi har en ret så stor familie, i år har vi dog været strenge og skåret lidt hvor vi kunne være bekendt, pladsen er nemlig trang, og tiltrods for at skære en del af listen er de nærmeste alligevel endt ud med næsten 30!

I år bliver det ikke så fancy, pengepungen, kroppen og overskuddet er ikke til det. Så den nemme løsning endte med boller og lagkage en søndag eftermiddag - Men mon ikke det ender ud i et fint kagebord hvis du spørger Mynthe, hun kan nemlig ikke vælge hvilken kage hun helst vil have.

Invitationerne er ret så simple, lavet på computeren og printet på lyselilla karton, og bum i en kuvert og afsted. Mynthe har fået lov at skrive navnene på kuverterne inden jeg skrev adressen, det er jo vores begge to's fødselsdag, så vi skal jo fordele arbejdsopgaverne ligeligt imellem os.. Tihii..

Børnehaven kommer hjem på besøg på hendes rigtige fødselsdag, jeg er gået i tænkeboks.. Mere om det når vi nærmer os.. 

Indlægget her er planlagt 
Jeg svarer på kommentarer mm. når jeg kommer hjem fra ferie :-)

Image and video hosting by TinyPic

4 kommentarer:

 1. Ej hvor lyder det hyggeligt med fælles føsdag! Og fine invitationer "på trods af" at de "kun" er lavet på computeren (ironi kan forekomme, hihi!)

  Hilsen
  Rikke

  SvarSlet
 2. Ja tænk at kunne holde fælles fødselsdag :) Her får lillepigen sin helt egen måned for sig selv - der er nemlig ingen i familien, der har fødselsdag i november.

  Jeg synes jeres invitationer er blevet rigtig flotte! Det er meget hyggeligt, at I sender invitationerne med posten - de fleste brug mails.

  Jeg glæder mig til at se, hvad du finder ud af til børnefødselsdagen? Der findes SÅ mange frugtdyr rundt omkring på nettet :)

  Dejligt at læse med her igen :)

  Kh. Jenny

  SvarSlet
 3. Hejsa! Super fine invitationer.. Er de lavet i Word eller hvor? Fortæl fortæl :)

  Mvh Michelle (som skal igang med bryllupsinvitationer)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Michelle,
   jeg mindes at have lavet invitationerne i programmet "photoscape" det kan downloades gratis ;-)
   Held og lykke med det hele :-)

   Slet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D