søndag den 14. juli 2013

Nu på 2 hjul..
Et godt kup på den blå avis hvis jeg selv skal sige det! En krøllet 50'er for en ganske fin begynder cykel - og så endda med prinsesser på. Pigebarnet er lykkelig. Og selvfølgelig skulle den lige vaskes ren, inden brug. Mynthe er en rigtig cykelpige, og kan bruge tiiiiiimer på sin løbecykel.

For noget tid siden, en dag da jeg skulle hente Mynthe fra børnehave cyklede hun rundt på en 2 hjulet som om det var helt naturligt, det er det måske også, hvis man da har lært det! Nå, men det havde hun så lige lært sig selv.. Seje tøs! (længe leve løbecyklen)
Lige siden har Mynthe snakket om at hun ønskede sig en 2 hjulet cykel til sin fødselsdag. Den opgave er cykelantusiaten Fufar sat på sammen med vores onkel Bent som er cykelhandler - indtil da, har vi fundet denne fine midlertidige ferie cykel. Jeg har det rigtig godt med at Mynthe lige lærer det helt rigtigt på en lidt 'mindre' cykel og får styr på sikkerheden, inden hun får en rigtig 'stor-pige' cykel på hele 16" tommer i fødselsdagsgave. Det bliver godt! Den her er nemlig lige det mindste til hendes lange ben og også kun en 12" tommer til 2-3 årige, men skidt, det duer fint til ferien.

Altså, ja, blær' med blær' på - men jeg er sgu' stolt!


Image and video hosting by TinyPic

5 kommentarer:

 1. Sikke et kup du har lavet der.. Det var godt nok en vild pris :o) og hvor er hun skøn den lille cykelprinsesse

  SvarSlet
 2. Fedt kup!! Hvor ser hun glad og stolt ud, sej pige på snart fire!!!

  SvarSlet
 3. Det er da vildt stort når ens lille pige cykler afsted. Så må man gerne blærer sig lidt.
  Jeg kan tydeligt huske da min Sille som nu er
  9 1/2 for nu mange år siden cyklede afsted for første gang- åhhh hvor var jeg stolt. Ligeså stolt var jeg da lillesøster Emma på 6 1/2 også for en del år siden cyklede afsted for første gang. Åhhh hvor bliver de hurtigt store de kære små.

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D