torsdag den 4. juli 2013

"gulle-fritter" til madpakken


En nem og simpel løsning til lidt ekstra ordinært i madpakken, og så endda i form af grøntsager - "gulle-fritter"!

Almindelig gulerødder, skyllet og skruppet og derefter skåret ud til 'pom fritter', puttet i en pose og rystet sammen med lidt olivenolie, en skefuld honning og godt med basilikum - bagt på en bageplade midterst i ovnen 40min ved 180 grader. Kølet af og puttet i madpakken, yderst simpelt og super lækkert. Selv til de kræsne børn, idet honningen gør dem søde og lækre.
- Nogle vil måske foretrække lidt hjemmerørt dressing til, det kan man også nemt gøre, men de smager skønt i sig selv.

Og jaa.. navnet? En kombi af Mynthe og min kærestes utrolig dårlige humor når de er sammen!
Her Mynthes madpakke fra idag, godt med gulle-fritter, to klappere med salat og lever-ståhaj, lidt lækkert blandet 'slik' og jorbær. 


Image and video hosting by TinyPic

5 kommentarer:

 1. Du er så god til at lave lækre madpakker - tak for inspiration :) synes det kan være svært at finde på til to madpakker hver dag.

  SvarSlet
 2. Ser ud som en rigtig lækker madpakke :o)

  SvarSlet
 3. De smager super godt sådan nogle, jeg er vild med at bruge en honningmarinade på bagte rodfrugter.. Men begge mine unger vil ikke have den gulerodsvariant desværre.. De har arvet deres faders 'had' for tilberedte gulerødder ;-)

  SvarSlet
 4. Spottede dig lige hos Spejderne i formiddags :-) Håber du fik noget godt med hjem?

  SvarSlet
 5. Hold nu op en lækker madpakke du der har lavet, det er noget helt andet end de 4 halve som mange børn desværre stadig får med :)

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D