fredag den 19. juli 2013

Den blå planet..


Forrig uge tog vi alle en fridag sammen med nogle venner og tog på den Blå Planet, første gang for os alle.. Super flot og imponerende, og så alligevel havde jeg følelsen af at være blevet snydt lidt.. Entre prisen er den samme som i zoologisk have, men her bruger man 1-1½, måske max 2 timer! Jeg havde nok også forventet meget mere. Jeg synes det var blevet blæst op til at være helt enormt og fantastisk.. Sidste sommer da vi var i Malaga, var vi i et lignende, dog tre gange så stort!

Lidt brok fra mig, men når alt det så er sagt, så var det super flot og en fed oplevelse - meeeeeen, jeg foretrækker nu nok zoologisk have :-)

Indlægget her er planlagt 
Jeg svarer på kommentarer mm. når jeg kommer hjem fra ferie :-)

Image and video hosting by TinyPic

6 kommentarer:

 1. Jeg er altså lidt nysgerrig, hvad kamera bruger du? Du tager vildt flotte billeder :)

  SvarSlet
 2. Jeg er så enig.. Vi kommer fra Sverige og havde glædet os til at fejre vores yngstes fødselsdag på den blå planet - det skulle jo være helt fantastisk.. Vi var så skuffede over hvor 'småt' det i virkeligheden var. Selvfølgelig hvis man sammenligner med det gamle Danmarks akvarie, så er det kanonflot og alt det der.
  Men øv, det er ikke et sted vi selv vil anbefale til andre, eller tage hen igen. Alt for dyrt i forhold til hvad man får for prisen..
  Sorry for lidt galde haha, var bare så enig i din observation! Det vigtigste var jo ungernes oplevelse, og den var vist fin ;) Det var Mynthes vist også.
  Skønne billeder du har taget! =D

  SvarSlet
 3. Åh, jeg har længe gået som katten om de varme grød mht. Den Blå Planet. Men nu må vi se...

  Kh
  Christina

  SvarSlet
 4. Nej hvor er der smukt - det må blive et af feriens stop :)

  SvarSlet
 5. Jeg han helt samme oplevelse af det. Er selv glad for jeg var en forældre der lagde bil til da den stores klasse skulle der ind så jeg fik min indgang betalt. Vil så meget hellere bruge en dag i zoo end der inde. Havde forventet det var større også da jeg fik oversigtekortet i hånden. Smukt ja det er det, men så har jeg også set det. :D

  SvarSlet
 6. Jeg nød det! Så vidunderlig at jeg helt sikkert kommer tilbage igen senere.

  Skydedøre | Butiksdøre

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D