mandag den 8. juli 2013

Endnu et tip til madpakken..
De fleste børn for altid en eller anden form for frugt med i madkassen, og især med frugten er det altså nemt at lave lidt sjov. F.eks. som her, med vandmelonen der er lavet til figurer med hjælp fra kage udstikkere - I ved, dem man bruger til jul til småkager. 
Skær vandmelonen i skiver af ca 1-1½cm tykkelse og stik så ud i de figurer du ønsker - sjovt og let at spise for ungerne. 

Måske I husker jeg har gjort det før? Blandt andet til Mynthe fødselsdage hvert år, både i vuggestue og børnehave, og i dagplejen var det især et hit til de små med lækker saftig og håndgribelig frugt! Jeg har lavet mange forskellige ting, hjerter, mennesker, hunde, pindsvin mm. mange isenkrammere er kommet godt efter det med udstikkere og har et kæmpe udvalg, især Kop og Kande faktisk! (ingen reklame, blot lidt info fra min side)

Her endnu én af Mynthes madpakker, ganske simpel at lave, men alligevel super lækker. Image and video hosting by TinyPic

4 kommentarer:

 1. Al mad der er stukket ud i form er bare mere interessant for børn. Vi holdt fødselsdag i går i vuggestuen for vores dreng og havde medbragt en vandmelon skåret ud som haj, som havde frugt i gabet, samt en masse rugbrødsmadder stukket ud som fisk. Rub og stub blev spist, og vi troede, at vi havde taget aaaalt for meget med :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig rigtig! Mynthe elsker også at få blomster rugbrødsmadder osv.
   Lyder til at være en succesfyld fødselsdag :-)

   Slet
 2. Ser lækkert ud! Går også selv meget op i madpakken, dog til mig selv indtil videre ;)

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D