onsdag den 7. marts 2012

Vi tog foråret med hjem..
.. lidt af det i hvert fald. I et håb om at få lidt forår herhjemme, nu mangler vi bare lidt jord så vi kan få plantet og sået, og forvandlet vindueskarmen i køkkenet om til en mini urtehave.

Mynthe havde stadig feber her til morgen var humøret var i top, så vi tog os en lille hurtig bytur her til formiddag. Nu sover hun til middag og senere står den på fuglefodring, perler og is - det kom jeg vidst til at love pigebarnet :)

Image and video hosting by TinyPic

5 kommentarer:

 1. Ej nogle fine ting I har fundet i Tiger, jeg må vist et smut forbi en Tiger butik imorgen! Go bedring til lille pigen.

  SvarSlet
 2. Tigerens spirekasser har også fundet vej til mine forårshave-forberedelser.
  Både Mynthe og Mor blev nævnt på min blog i går :)

  Glædelig onsdag.
  Kirsten

  SvarSlet
 3. Vi har endelig fået en have, men det er lidt for tidligt at lave noget i den. Så jeg har også lavet en lille have i vinduskarmen :) Det er så hyggeligt at se det hele spire...

  SvarSlet
 4. Sikke nogle lækre køb.. Jeg har også selv overvejet at gøre det samme - måske jeg skal afsted i morgen og have shoppet ind!! :)

  SvarSlet
 5. Åh så fin blogg och mycket inspiration!!

  Kika in hos mig och tävla, du kan vinna ett typaket retro tyger eller fina pappersark med en Tildabok :)

  Kram
  Monya

  //blueeiz.blogg.se

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D