fredag den 2. marts 2012

Mit seneste køb - Canon Powershot 220Mit højt elskede og uundværlige lommekamera lå jo selvfølgelig også i min taske, den der jo desværre blev stjålet.. Æv! Heldigvis var der ikke særlig mange billeder på og kvitteringen var til at finde frem. Men, hold da op en jungle af forskellige lomme digital kameraer der findes? Nøj hvor besværligt.. Jeg vidste hvad jeg ikke ville have, men ikke hvad jeg ville have? Egentlig var jeg efter en ny Canon Ixus model, især pga den lille størrelse og tynde design. MEN, efter at have haft dette i hænderne kunne jeg altså ikke glemme det igen.. Efter flere besøg tilbød manden mig så en rigtig fin pris med lidt forskelligt tilbehør og så kunne jeg jo altså ikke sige nej. Og ihh hvor jeg allerede elsker det, genialt lys og feeeeed zoom!
Det fylder lidt mere end det gamle og er en hel del tungere, først til stor frustration - men skidt pyt, det kan jeg sagtens leve med når alt andet er super duper.
Tænk engang - nu behøver jeg ikke redigere i billederne for at få mere eller mindre lys eller skarpere effekter, det gør jeg bare på kameraet inden billederne tages, og som oftes indstiller det, det helt selv.
Det er nææææsten lige så godt som mit store spejlrefleks - men også kun næsten!

Image and video hosting by TinyPic

10 kommentarer:

 1. Lækkert!! Jeg er selv helt vild med mit nye kamera af de helt samme årsager. Det er dog ikke det samme kamera :)

  Godd weekend :)

  Kh. Jenny

  SvarSlet
  Svar
  1. Skønt!
   Hvilket kamera har du købt? :)

   Slet
 2. Lækkert kamera og lige et indlæg for mig. Vi skal nemlig have et nyt og det er en jungle!

  God weekend

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan klart anbefale det her! Nøj det er smart.. Lærer mere og mere.
   Blandt andet kan det indstilles så det kun tager billeder når personerne smiler.. Egentlig ret ligegyldigt - men lidt fedt alligevel, bare fordi ;)

   Slet
  2. Må finde en forhandler her i Randers der har det og afprøve:-)
   Vores er bare så færdigt...

   Kh Kristin

   Og til den anonyme - jeg har også mit kamera i min taske!!!

   Slet
 3. Har du ikke brokket dig nok over diverse nye køb du skulle gøre dig? Det var da egentlig pudsigt så meget du havde i din taske... Hm.... Mon der også var så meget igen??

  SvarSlet
  Svar
  1. Kæreste søde og altid bitre anonyme (ja, hvem er du egentlig?)
   Jeg er ved at være ret træt af dine altid negative kommentare.. Husk at min blog er frivillig læsning, så du kan jo bare lade være at læse med :)

   Jeg tror at enhver blogger har et kamera i sin taske? Det er lige så normalt, som pung, kalender og briller. Og mon ikke min forsikring havde stilt spørgsmålstegn, hvis de tvivlede på min forklaring?

   Slet
  2. Altså HVEM FANDEN har IKKE et kamera i sin taske?

   Den anonyme må være en mand - eller en meget maskulin kvinde. For alle hunkøn ved da at der er ALT i en dametaske. De er bundløse, og kan indeholde uretfærdig meget lort.

   Slet
 4. Hej Anonym.
  Da Camilla er en tæt veninde til mig, ved jeg - om nogen, at hun har ALT i den taske, i og med at hun er kvinde med stort K og også er MOR, bliver man bare nødt til at have sit liv i tasken... Jeg synes det er lavt af dig at nedgøre hende, som går nogle store og svære udfordringer igennem for tiden. Og faktisk var det et positivt glædesindslag om hendes ny-indkøbte og FORTJENTE kamera.. !! Vi er mange der nyder Camillas fantastiske blog - hvis ikke du gør.. Det er så nemt, bare hold dig fra den :) - Pernille

  SvarSlet
 5. Kære Camilla.
  Tak fordi du gjorde det let for mig at vælge lommekamera:-)
  Har længe været træt af at slæbe mit store med overalt, og du åbnede døren for mig til et alternativ. Tålmodigheden mht opladning af batteri bliver så sat på prøve, specielt i dette skønne vejr.

  Til den anonyme.
  Sikke et utrolig bittert opstød på denne dejlige dag.
  Hvad bunder dette i? For mig lyder det som grim misundelse fra din side.
  Fair nok at skrive som du gør, men hvis man ikke har nosser til at stå ved sine ord, ja så skulle du lade være med at skrive dem!

  Kh Mette

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D