fredag den 16. marts 2012

Fif om Oslo?

Senere idag går turen til Nyhavn. Kæresten og jeg skal på mini mini cruise til Oslo. Total kærestehygge med middag og drinks. Nøj hvor jeg glæder mig!
Lørdag har vi så 8 timer i Oslo by inden vi igen skal tjekke ind på båden.
- Mon der er nogen af jer der har været i Oslo og ved hvad der er noget værd? Butikker der skal besøges, ting der er værd at se, gode spisesteder mm. :)

Alle fif modtages med kys-hånd.

Image and video hosting by TinyPic

4 kommentarer:

 1. Kender ingen gode steder i Oslo, så ingen fif herfra - men vil da lige ønske Jer en rigtig god tur! :D

  SvarSlet
 2. Hej Camilla. Hvis vejret er godt vil jeg klart anbefale jer at gå en tur oven på, ikke ind i, men ovenpå Oslo's opera. Den er placeret i havnen hvor I kommer ind med færgen. Det tager vel 5-10 minutter at gå derhen. Man kan ikke undgå at se bygningen.

  Hele taget er lavet som en stor flot tagterasse i flere niveauer og med ramper/trapper, så man kan gå op og ned. Udsiger er virkelig smuk! Så nu det er kæresteweekend, kunne du jo godt tage ham i hånden og smutte derop. Tænker jeg. Sidst jeg var der stod kærestepar på række og nød udsigten :o)

  Du kan se billeder lige her:

  https://www.google.dk/search?q=Oslo+operaen&oe=utf-8&rls=org.mozilla:da:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&hl=da&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=sQVjT-mHF4bXtAaU2annBQ&biw=1920&bih=934&sei=tAVjT--aKonZtAaqoMSwBQ

  God tur!
  Kh Helene

  SvarSlet
 3. Vi var afsted i Januar - det var koldt! Vi ville meget gerne have set der hvor fjolset A. bombede henne! Ellers hvis vejret er til det er gågaden bare rigtig hyggelig, den i sig selv er 8 timer værd :) God tur - og dejligt design på bloggen.

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D