torsdag den 29. marts 2012

Vores påskeprojektVi har lavet lidt planer for påsken herhjemme. Jeg har jo før fortalt om min holdning til børn og dyr, - jeg mener at det er vigtigt for børn at vokse op med dyr for at lære hvordan man behandler dem og lære det ansvar der følger med. Jeg selv har haft dyr hele mit liv, al verdens forskellige endda, så jeg føler da en vis tomhed. Så derfor, skal vi da have et dyr! En bette guldhamster..
Egentlig skulle hun have haft den i 3 års fødselsdagsgave, men nej, jeg tænker at det er et godt påskeprojekt for hende og mig nu vuggestuen holder lukket i næsten 10 dage.

Så idag var vi på biblioteket for at låne bøger om hamstre, lige så meget for at få Mynthe med i projektet fra starten af. Først ville hun hellere have en ko, men nu er hun mægtig begejstret for en "blam-ster".

Image and video hosting by TinyPic

6 kommentarer:

 1. Heldigt hun kan lokkes med på et hamster, sådan en ko tager jo lidt plads :)

  SvarSlet
 2. Iiiih,det bliver så spændende!

  SvarSlet
 3. Hvor hyggeligt. Jeg har selv haft marsvin som barn. Det skal nok blive en skøn oplevelse for jer begge to. Jeg er også af den overbevisning at man får "sundere" børn ved at de vokser op med kæledyr... Vi har en kat og et akvarium fuld af fisk... Held og lykke med påskeprojektet.. Mynthe er en heldig pige ;0)
  /Eline

  SvarSlet
 4. ÅH, sikke minder- ens første kæledyr! <3

  Forårshilsner fra
  Christina

  SvarSlet
 5. årh hvad - når nu pigen gerne vil have en ko!!! :) I går sagde jeg til min Magnus at jeg havde savnet ham - hvor til han svarede at han savnede en hund! (og vi har ingen dyr - ikke engang en lille blamster)

  SvarSlet
 6. Faldt lige over din blog, den er herlig:) Sikke en sød pige du har.

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D