tirsdag den 14. juni 2011

Og der kom tapet!
Vores nye lejlighed er jo kun en toværelses, så jeg har måtte tænke lidt kreativt i forhold til plads og opbevaring. Heldigvis er lejligheden indrettet godt og med et stort værelse, som jeg nu har delt i to. Jeg måtte ikke sætte en rigtig væg op, så jeg har fået bygget en væg op ved hjælp af 3 Billy reoler fra Ikea. Bedste T var her forleden og hjalp med at tapetserer. Det er meningen der ikke er tapet hele vejen ned da min seng alligevel kommer til at dække for det. Jep, jeg sover højt til vejrs for at få plads til alt min tøj! Synes selv det er en ret smart løsning - viser mere frem senere. 
Der mangler lige lidt lister rundt om "væggen" og så bliver det super, med tiden ønsker vi os en foldedør. 
Det er helt bevidst at jeg har valgt noget "neutralt" tapet, var først ude i noget storblomstret retro, men det vil simpelthen være alt for forvirrende da "mit" rum kun er 2x2,5m. Mynthe har fået den store ende af værelset og vinduet, jeg skal jo trods alt bare sove der. Jeg synes faktisk at tapetet åbner lidt op med sine lodrette striber, nu mangler jeg bare lidt hylder, et par bøjlestænger med mere, så er dét rum da færdigt. Ting tager tid herhjemme.. Faktisk er det kun køkkenet og Mynthes værelse der er helt færdigt, men det er jo også det vigtigste! 

Image and video hosting by TinyPic

7 kommentarer:

 1. det ser rigtig godt ud! Jeg har også en stor kærlighed til stribet tapet :D

  SvarSlet
 2. det er da en super smart løsning jeg kan godt lide dit tapet :)

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare fint...ideen med at sove højt oppe for at få plads til tøj osv. har jeg faktisk også set engang i en bolig reportage fra hende der har Retro Villa, måske du også kan hente inspiration der (det er i et gammelt BoligLiv nummer - hvis du har brug for det, vil jeg gerne kigge mine gamle magasiner igennem og se om jeg kan finde ud af hvilket nummer det er i?)
  Knus Malene

  SvarSlet
 4. Det ser virkelig godt ud! Og sikke opfindsom du er med indretningen! Tror da I to kommer til at bo helt enormt fint :-)

  SvarSlet
 5. Det ser altså bare så godt ud :)

  SvarSlet
 6. Det er blevet så SMUKT. Hvor er du en sej handy-kvinde.

  SvarSlet
 7. Hvor ser det bare fint ud! Jeg ville ønske, jeg kunne tænke som dig. Vi har en tre værelses men der er tøj, møbler over alt!

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D