mandag den 13. juni 2011

Vi lever endnu..

..Og vi har det godt og er så småt faldet til med en ny hverdag, der har intet været at mærke på Mynthe - hun er bare SÅ sej, min lille pige!
Energien er også så småt på vej tilbage igen så mon ikke at bloggen her igen kommer op og køre regelmæssigt inden længe, savner det i hvert fald! Jeg vil også gerne have lavet lidt om herinde, jeg trænger til fornyelse - blandt andet ønsker jeg mig en ny header..

Image and video hosting by TinyPic

5 kommentarer:

 1. Jeg vil gerne hjælpe dig med en ny header, hvis du har lyst.
  Trængte også selv til forandring og endte med helt ny blog :)

  SvarSlet
 2. Hold nu op, de store forandringer i jeres liv er helt gået min næse forbi. Jeg har ikke fået læst så mange blogs den seneste tid, pga. alle mine projekter. Ked af at høre I er gået fra hinanden, men glad for at høre I får det bedste ud af det nye. Hun er godt nok belevt stor, den søde Mynthe. Pas godt på hinanden :)

  SvarSlet
 3. Kære Camilla
  Dejligt I har det godt! Selvom det er drønhårdt.
  Sig til - laver gerne en header for dig. Du kan se mere til det på min blog.
  Smil fra Mia

  SvarSlet
 4. Hvor er I fine :) Sej elefant t-shirt!!

  SvarSlet
 5. Dejlige billeder...og skønt at høre at I har det godt (altså jeg har stadig en pakke til dig, som ryger afsted i denne uge - Oscar, den lille bisse, havde gemt den, men nu er den altså kommet til veje igen:-)
  Knus Malene

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D