fredag den 3. juni 2011

Jeg pakker ud og "gør det selv"..


Hold da helt kæft - hvad skal vi overhoved med mænd? Jeg er jo den fødte gør-det-selv kvinde! Har netop samlet en IKEA kommode selv, selvom der stod man skulle være to! Ja ja, jeg kan selv kan jeg! Imorgen skal jeg samle endnu en, og snart er det kun en sofa og lidt småting jeg mangler..
Jeg mangler kun at pakke tre flyttekasser og to sække ud, og min to-do liste bliver heldigvis kortere for hver dag!

Mynthe er stadig syg, det forlænger også "udpaknings tiden" en hel del, men hun er glad og vi hygger os rigtig meget os to, det er skønt!


Imorgen skal hun til Farmanden for første gang, og være til søndag.. Puhh det er stort, får tåre i øjnene bare ved tanken! Men det hele skal nok gå, og jeg er sikker på at de to får en hyggelig weekend, det er bare mig der er pylder-mor..

*Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommentarer:

 1. Rigtig god bedring med den lille!
  Jeg tænker at det er helt naturligt at du får sug i maven, ved tanken om ikke at have Mynthe i 3 dage. Sådan er det bare at være mor.

  SvarSlet
 2. Det ser ud til I nok skal få det godt sammen det nye sted. God bedring med lille Mynthe!

  SvarSlet
 3. Sådan! Lige præcis sådan skal det gøres. Vi piger kan også...
  Ifht. at undvære sin øjesten, så er det pisse hårdt det første stykke tid. Personligt har jeg oplevet, at det blivere lettere med tiden. Heldigvis for det.
  Et godt råd er, at se det positive i det. Du har pludselig mere tid til dig selv, og kan prioritere dig selv og få plejet både veninder og kreaprojekter. :-) Når Mynthe-tøsen så er hjemme igen, har mor masser af energi og tid til at lege!

  Tanker fra en i samme situation (Jeg deler dog lige over med min datters far, som har hende en HEL uge)

  SvarSlet
 4. Det går nok veldig bra med besøk hos papppa. Lykke til med å komme igang på det nye sted.Ha en god uke

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D