torsdag den 9. juni 2011

Et lille smugkig


Det går stille og roligt fremad med flytningen og det hele hos os. Her et smugkig ind på Mynthes værelse, som hun allerede er blevet rigtig glad for. Der mangler lidt småting og lidt tapet i hendes mange reoler. Lejligeheden er jo kun en 2 værelses, så vi har fået sat en "væg" op, så vi kunne få hver vores værelse - dog uden dør imellem, men det fungerer og jeg synes selv det er blevet en kanon løsning! Jeg skal nok vise frem når vi er kommet lidt mere på plads..
Igår fik vi sofa, så nu ligner det også snart et hjem, og på lørdag kommer min kære handy-far og hans kæreste og giver en hjælpende hånd med lidt tapet og med at bore en masse huller så vi kan komme rigtig på plads! Skønt.

Vi er begge blevet raske igen og er så småt ved at falde på plads i vores nye tilværelse, eller.. jeg er! Man har ikke kunne mærke det mindste på Mynthe - tvært imod! Så det er jo bare dejligt. Men puuuh jeg synes at aftenerne er lange, jeg var jo også alene før, men nu er det jo sådan helt alene alene. Men det hjælper nok på det når jeg forhåbentlig snart får noget rigtigt internet og fjernsyn!

Image and video hosting by TinyPic

7 kommentarer:

 1. Hvor ser det bare fint ud på værelset....et rigtig lille prinsesse værelse:-) Og det lyder da som en genial løsning med en skillevæg - man skal også have lidt privat liv som mor!

  Jeg har en veninde som blev skilt sidste år og hun syntes også at aftenerne var hårde at komme igennem, men hun siger nu at hun nyder den tid alene og det gik faktisk ret hurtigt med at vænne sig til det...og når du får alle bolig detaljerne på plads blir det helt sikkert også nemmere...Jeg glæder mig til at se flere billeder af lejligheden:-)

  Knus Malene

  SvarSlet
 2. I skal nok få det rart.. Ren tøse hygge...

  SvarSlet
 3. Hvor ser det hyggeligt ud..:) Dejligt at høre I er ved at være lidt på plads og føler jer hjemme..
  Kan godt sætte mig ind i at det må være svært at vænne sig til - men mon ikke du inden længe kommer til at nyde aftentiden til projekter, hygge og tv-kiggeri..
  KH og tanker - Anne

  SvarSlet
 4. Det ser fint ud - skønt at i er ved at være rigtig på plads og få hverdagen tilbage. Alene aftner kender jeg alt til, men trives fint med dem, det håber jeg også du kommer til.

  SvarSlet
 5. Hvor har du købt det stor M henne?. Min datter hedder Frida og det kunne flot med et F på hendes værelse
  Heidi

  SvarSlet
 6. Jeg syntes godt nok at Mynthe ligner mere og mere sin mor!! Kønne lille pige:)

  SvarSlet
 7. Tusinde tak, det begynder så småt at ligne et rigtigt hjem herhjemme - når vi kommer lidt mere på plads viser jeg selvfølgelig billeder;)

  M'et er fra Søstrene Grene, hvor man kunne købe teksten HOME, de andre bogstaver er bare gået i stykker - heldigvis forblev M'et helt:)

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D