lørdag den 4. juni 2011

Savn og ny genbrug!
En meget tom seng! Puhh altså det er hårdt, savner min lille pige helt sindssygt - men jeg trøster mig med at hun har det godt og hygger sig med sin far.

Jeg benytter tiden til at gå på loppemarked, besøge nyåbnet FED genbrug/cafe/fairtrade biks og inden længe får jeg en lille ny ven på besøg, jeg skal nemlig være hunde-sitter til på søndag, mon ikke det hjælper på stilheden herhjemme?


Lumi, den nye genbrugsbiks holdt åbningsfest idag og der var sort af mennesker og måtte desværre ikke tage billeder idag, så dem må i have tilgode. Nogle af mine køb kan du se her, lidt gamle tallerkener til min efterhånden ret store samling og lidt til Mynthe - hun er begyndt at synes vældig godt om Peter Plys. Så nu er det "Barbaa" og "plyys" der hitter!

*Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommentarer:

 1. Jeg L O V E R dig, at det bliver nemmere! Jeg
  L O V E R dig, at du med tiden vil nyde alenetiden.
  For det er benhårdt at være alene og ansvaret, det daglige og den lille.
  Det kan være enormt afstumpet at tænke sådan omkring ens elskede unge, men jeg glæder mig til, at han skal på weekend hos sin far, for så får jeg ro. Men første weekend uden, første ferie, første fødselsdag, første jul! Det er svært. Det gør ondt, hjertet brister, men det bliver ikke ved med at gøre så ondt for evigt!

  SvarSlet
 2. Det må altså bare være ret svært uanset hvordan man ser på din situation. Men du ved jo hun hygger sig hos farmand, så jeg håber du kan nyde alene tiden. Hun kommer jo snart hjem igen, den lille prinsesse :D

  (mor her har ikke haft en stund for mig selv i 6 mdr. så jeg kan godt se det positive i, at jeg evt. snart kunne få lidt tid for mig selv)

  SvarSlet
 3. Selvfølgelig er det svært at undvære den man elsker aller mest i hele verden. Heldigvis kommer hun snart hjem igen fyldt med dejlige oplevelser og har garanteret også savnet dig <3
  Kram

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D