lørdag den 7. august 2010

Pt, min nye bedste ven!

Kitchen Aid'en kører i døgndrift herhjemme, og har faktisk gjort det hele ugen! Hooooold nu op jeg ved ikke hvad jeg skulle have gjort uden den. Og uden at overdrive har jeg nok vasket skålet op sådan cirka 48 gange - måske man skulle investere i én mere?

Nå men spørg lige om jeg er ved at være træt af kagebagning?
Nej faktisk ikke.. Det er super hyggeligt - især fordi jeg idag for lov til alt det sjove.. At pynte dem nemlig, jeg dækkede bordene igår aftes - og en del kager er allerede færdiggjorte, så mon ikke jeg skulle nå det hele ingen 30 gæster melder sin ankomst klokken 14 idag?
Krydser fingre.
På billedet ses dej til lagkagebunde.

Håber i får en fantastisk lørdag

5 kommentarer:

 1. Godt gået Camilla.
  Godt du var tidligt oppe den morgen for at stå i kø sammen de 8000 andre

  SvarSlet
 2. Fantastisk dag, og god fødselsdag til Jer også :)

  SvarSlet
 3. Hold nu op! Seje dig. glæder mig til at se billeder!

  SvarSlet
 4. Tillykke med fødselsdagen til jer.
  - og ja, jeg kan godt forstå du elsker din sorte røre-ven, jeg har selv en rød og hun er også min bedste ven, i morgen tidlig skal hun bage boller til morgenmad, mums ;-)

  SvarSlet
 5. ØØØØVvv, jeg har ønsket sådan er krabat i hunderede år! Gerne i rød. De er jo i super lækkert design og så himmelsk fantastiske at have i et køkken! Tillykke med den - er kun en lille smule misundelig :)

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D