onsdag den 18. august 2010

Doodler du?


Jeg havde glemt jeg gjorde! Men, nu er jeg igang igen.. Efter én dag i skole er mine noter allerede overstreget med diverse streger og tegninger..
At doodle = At tegne de samme ting igen og igen på diverse papirlapper, konvolutter mm. under telefonsamtaler, møder osv.

Jeg har været gået lidt død i det hele, så derfor afprøver jeg nu noget nyt! Skolebænken..
En handelseksamen skulle jeg gerne ende ud med, det er et intensivt kursus, en overbygning som tager 12 uger istedet for de oprindelige 2 år. Så der skal knokles.
- Hvad jeg skal bruge det hele til skal jeg nok fortælle på et senere tidspunkt, når jeg er helt afklaret med det selv og er sikker på at det er dét!

Det er egentlig dejligt at doodle, det er afslappende!
Doodler du? Ellers skulle du tage og prøve næste gang du ender i en kedelig telefon samtale..

8 kommentarer:

 1. Åh ja, det gør jeg også.. alt for meget, ud over notater, vigtige papirer, alle steder.. suk, jeg vil gerne holde op for inderst inde irriterer det perfektionistiske i mig, men det sker altid uden jeg opdager det. Det er først når det hele er malet til jeg opdager det ;-)

  SvarSlet
 2. Jep! Også her :) Måtte altid skrive telefonbeskederne rene inden de blev givet videre, på mit tidligere arbejde ;)

  SvarSlet
 3. Ja! I allerhøjeste grad ;) Allesteder...

  SvarSlet
 4. Hele tiden og så igen doodler jeg! :D Jeg har MANGE skitsebøger og ofte bliver det til de flotteste tegninger der er livlige og sjove! :D
  TUSINDFRYD doodler også, og hun får dem brugt på et lærred - en rigtig god idé synes jeg! :D http://tusindfryd-blog.blogspot.com/2010/03/fest-og-farver.html

  SvarSlet
 5. Et stort rungende JA for pokker.. Der kan doodles på alt ;-)

  SvarSlet
 6. Ja da! Især når jeg bliver sat på hold i telefonen... og så i min kalender (så dagligt)

  SvarSlet
 7. Jeg har kæmpet med min trang til doodling siden skolestart. Fik meget skæld ud af min dansklærer, for hun syntes det var træls at se på, når hun rettede mine stile. Men det forsvandt da jeg blev færdig med min uddannelse. Har stolt været doddle-fri i 4½ år.

  SvarSlet
 8. man kan jo ikke lade være med det :)
  selvfølgelig doodler jeg :) også selv når jeg sidder ved min com, jeg har altid en notesbog liggende til ide´r og doodleri :)

  Kh Sara

  SvarSlet

Jeg elsker alle jeres søde kommentarer, og forsøger så vidt muligt at svare på hver enkelt men det tager måske lidt tid. Om ikke andet, læser jeg dem alle og sætter virkelig pris på at I har lyst til at kommentere - TAK :D